reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

wszystkim dzieciaczkom które przeżyły juz dwa latka...oby najbliższe dwa byly tak pełne emocji i nowych doświadczeń jak te, ktore mineły...sto lat i dużo uśmiechów na co dzień...

reklama
Zuzanko!!!
Z okazjii drugich urodzinek wszystkiego co najlepsze, pociechy z rodziców i dużżżżo usmiechu i radości z poznawania swiata
zyczy e-cioteczka Bodzia z Karolkiem
fodselsdag20%5CCAK6CDGN.gif

zuziu - wspaniałego dzieciństwa, pełnego uśmiechu i zabaw. Kochających rodziców. Mnóstwa prezentów. I wszystkiego co naj naj naj wspanialsze

Zuzanko:
Wiele gwiazdek jest nocą na niebie, Tyle samo najlepszych życzeń śle właśnie do Ciebie, Dużo zdrówka, szczęścia i radości, Niech Twój śliczny usmiech na buzi zawsze gości, By było coraz mniej złości, a więcej pięknej miłości!

Śmiej się dużo, ucz się mało, na klasówkach ściągaj śmiało. Ceń swe wady i zalety, a wyrośnie z Ciebie ideał kobiety:-D:-D:-D

wszystkiego co naj z okazji urodzinek drugich zuzanko zycza ewa seba paula

A to kilka fot z naszej imprezy urodzinowej ( w tym zdjęcie, które Kuba zrobił mi i nawet wyszło :-) ), tort ( który pomagał mi robic ). Kuba ma na sobie spodenki z czerwonej skóry ( które straszliwie mi się podobały ), a kiedy będzie duzy schowa to zdjęcie głęboko do szuflady i nikomu nie pokaże :tak: ( Mamo ale obciach jak mogłaś mnie tek ubierać..... )

Załączniki

• Jakub.JPG
    Jakub.JPG
    31,9 KB · Wyświetleń: 67
  • mama.JPG
    mama.JPG
    34,7 KB · Wyświetleń: 78
  • dmuchamJPG.jpg
    dmuchamJPG.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 63
  • my.JPG
    my.JPG
    34,2 KB · Wyświetleń: 67
  • tort.JPG
    tort.JPG
    18,2 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Droga Martusiu - najserdeczniejsze życzenia z okazji 2 urodzin od "rówieśniczki" Martynki. Samych radości, wspaniałych przygód i kochanego braciszka/siostrzyczki :happy:

Przy okazji gorące życzenia dla pozostałych solenizantów z wesołej czwórki Paulinki i Maksa. Mamy tu dawno nie zaglądały, ale my pamiętamy. Sto lat!!!

Do góry