Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Xandii to STAROPOLSKA ;-)wlasnie z tej cukierni mam ciasta . Własciciel mieszka niedaleko moich rodzicowa kiedyś był naszym sasiadem, chyba ze chodzi o cukierne ADAMA SOWY ......... ciasta tak samo dobre ale Sowa drogi
![]()

Jutro sami jedziemy zamówić tort dla Witka. Wiem, że on robią takie fajne dla dzieci w różnych kształtach i z różnymi rysunkami czy napisami.
Nie wolno mi nic nosić, używać siły, schylać się itp. Tak jeszcze do końca miesiąca
Strasznie wkurzające to jest. Ja chciałam zrobić roczek w domu, ale Maciek uważa, że co prawda w kuchni jeszcze mogę coś porobić (ugotować), to sprzątanie przed i po imprezie odpada, a on ma teraz sesję i nie bardzo może mi w tym pomóc. Więc mój kochany mężulek wpadł na pomysł żeby wynająć lokal na ok. 3 godziny i iść po prostu na gotowe. Oni ugotują, posprzątają ... Jedynie torta i alkohol musielibyśmy mieć swój. Powiem szczerze, że Maciej mnie zaskoczył, ale nie wiem na co się zdecydować