reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

Kochane Roczniaczki:
Oliwciu, Natalko i Antosiu
w dniu Waszego swieta
zyczymy Wam duzo zdrowka, szczescia i milosci.
Ania, Piotrek i Robert

reklama
Kochani
Natalko, Oliwko i Antosiu!
w dniu Waszego święta życzymy Wam
przede wszystkim dużo, dużo zdrówka!
Abyście zawsze byli promykiem radości i pociechą
Waszych kochanych rodziców
oraz abyście cieszyli się z nimi każdym nowym pięknym dniem!
Jola, Sebastian i Mateuszek

Xandii to STAROPOLSKA ;-):tak: wlasnie z tej cukierni mam ciasta . Własciciel mieszka niedaleko moich rodzicowa kiedyś był naszym sasiadem, chyba ze chodzi o cukierne ADAMA SOWY ......... ciasta tak samo dobre ale Sowa drogi:dry:

U nas są obie cukiernie: Sowy i Staropolska. Osobiście wolę Staropolską. A ciasta mają przepyszne, moje ulubione to Królewskie ;-):tak::-D Jutro sami jedziemy zamówić tort dla Witka. Wiem, że on robią takie fajne dla dzieci w różnych kształtach i z różnymi rysunkami czy napisami.
Czy organizowałyście imrezę roczkową w domu czy w lokalu? Robiłyście jakieś zabawy dla dzieci?

Wituś dziękuje bardzo za życzonka urodzinowe wszystkim e-cioteczkom i koleżankom i kolegom :-D

Julcio, Zuzanko, Mateuszku,
Oliwciu, Natalko i Antosiu:

Wkrótce Twoje Urodziny!
Zatem zawsze dziarskiej miny,
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, lal, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy ...

Wituś, Monika i Maciej życzy.

urodziny22.gif

Monika ja robiłam w domu - mieliśmy mszę o 10:30 a potem przygotowałam kawę i tort, potem obiad i potem dalszy poczęstunek. LAe na drugi raz biorę kogos do pomocy - już taka głupia nie będę.

reklama
No właśnie Lorien. Ja nie mogę po tej operacji nic robić :baffled: Nie wolno mi nic nosić, używać siły, schylać się itp. Tak jeszcze do końca miesiąca :baffled: Strasznie wkurzające to jest. Ja chciałam zrobić roczek w domu, ale Maciek uważa, że co prawda w kuchni jeszcze mogę coś porobić (ugotować), to sprzątanie przed i po imprezie odpada, a on ma teraz sesję i nie bardzo może mi w tym pomóc. Więc mój kochany mężulek wpadł na pomysł żeby wynająć lokal na ok. 3 godziny i iść po prostu na gotowe. Oni ugotują, posprzątają ... Jedynie torta i alkohol musielibyśmy mieć swój. Powiem szczerze, że Maciej mnie zaskoczył, ale nie wiem na co się zdecydować :baffled::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry