Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. My trzymamy na stałe w rozłożonym kojcu- na szczęście mamy na tyle miejsca, a potem to do wora i za szafę
, a latem możę u babci na ogród do basenu dmuchanego? COś się wymyśli:-)
Mleko i pomidory sobie odpuscilam, ale jadlam maslo, jogurty, bulki i juz w szpitalu Paula miala duze klopoty z brzuszkiem- wzdecia, bol brzuszka, spienione kupki. Juz w 4 dobie zycia dostala Espumisan!. Jakos nikt nie skojarzyl, ze ten bol brzuszka to alergia. Dla wszystkich to byl "niedojrzaly uklad pokarmowy" i kolki. Po powrocie do domu staralam sie przestrzegac diety, ale calkowicie nie zrezygnowalam z produktow mlecznych (wtedy nawet nie wiedzialam, ze mleko jest w tak wielu rzeczach) i pierwszy miesiac spedzila praktycznie na moich rekach, bo caly czas plakala. W 3 tyg. zycia Paula dostala wysypki- najpierw na calym ciele a pozniej na buzi. I wtedy 'bylismy w domu'. 
( ale ja to traktuje tylko jak zabawe) potem wcale nie chcial go oddac
, a po imprezce Kuba zostal obciety maszynka prawie na lyso wykapany i poszedl spac. ;-)
Pewnie, ze to tylko zabawa, szczególnie dla dorosłych, a dzieci jak dorosną, będą mogły się pośmiać jak im o tym opowiemy. Chrześnica mojego męża chwyciła kieliszek a zaraz potem różaniec 
, nie wiem jak to mozliwe, bo wygląda na strasznie porządną i wytrzymałą, wiec myśle, ze trafił nam się wadliwy model.Musimy we wtorek iść i ją zareklamować. Impreza była mała, bo większość rodziny jest w Polsce i nie mogli przylecieć
.. ten spokój na jego buzince
.. a tak poważnie to super zdjęcia ... a jakie pomocnice w dmuchaniu swieczki
;-) ... tort ... MNIAM!! Gratulacje dla mamy ... zdolna kobieta ... torcik wyglada przesmacznie