Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-):-)
...tort był śliczny (chociaż to taki zwykły tort) i bardzo pyszny :-)...jedzonko się udało (goście chwalili i praktycznie wszystko zniknęło ze stołu) :-)...dzieciaczki szalały a dorośli pogadali, pośmiali się :-)...ostatnich gości pożegnaliśmy o 21.30...i ogólnie myślę że imprezka się udała
:-)

)...
ale może nie będzie coś nie tak jak dziś postawię Amelkę przed wyborem swojej drogi życiowej ;-)

. Fotorelacja na zamkniętym. Jedzonko dobre i ilości hurtowe tak, że goście wychodzili z paczkami (kobita, która mi gotowała lekko przesadziła z ilością

). Ja kładłam się spac w sobotę o 23, więc nawet prędko goście poszli. Młody dostał konia na biegunach, rowerek, stoliczek, który wygrywa różne dźwięki, kurtkę zimową, i komplet czapka szalik, sweter i kasę na fotelik samochodowy

. Był zachwycony ilością ludzi i zabawkami ale ok 21 był juz tak zmęczony, że poszedł spać bez mycia

całe szczeście że był dobry bo jakby nie to to by dzisiaj szef cukierni miał na pysku
.
) więc jadła łyżeczką. Wszyscy się fajnie bawlili poza moimi teściami, którzy oczywiście jak sa na imprezie nie moga ruszyć dupy do dziecka od stołu bo by im się garnitury i suknie pogniotły chyba.