reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

reklama
Wiesz...wciaz o tym mysle. Troche jestem na nie bo bedzie to juz miesiac po urodzinkach, poza tym nie bedzie J przy tym...na prawde nie wiem. Rodzine mamy niewielka...poradzcie, robic?

Ja bym dla babc i chrzestnych zrobiła:tak::tak::tak: A jesli za kilka lat Staś powie: mamusiu a czy na moich 1 urodzinkach nikogo nie było. :-:)-:)-( Smutno prawda:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Chrzestnych nie bedzie bo ojciec plywa a matka za granica. Jedynie dziadkowie i moja przyjaciolka z coreczka. Moze faktycznie zrobie tylko torta i kawke...

to w zupelności wystarczy przecież nie musisz od razu robić nie wiadomo jakiej imprezy tu chodzi tylko o tradycje no i o to żeby dziadkowie nie poczuli się urażeni że nie byli na pierwszych urodzinkach swojego wnuka:tak:

to w zupelności wystarczy przecież nie musisz od razu robić nie wiadomo jakiej imprezy tu chodzi tylko o tradycje no i o to żeby dziadkowie nie poczuli się urażeni że nie byli na pierwszych urodzinkach swojego wnuka:tak:
Wiesz, dziadkowie nie sa urazeni bo sami mi podpowiadali ze chyba nie ma sensu skoro to wypada tak pozno po dacie...ale fakt- tradycja muis byc!

reklama
Na 100% postanowione, urodzinki robimy 20 września dwa dni przed. Dlaczego nie 13 jak pisałam wcześniej, bo chrzestny niestety w tym terminie nie może a i J zrezygnował ze spotkania klasowego. Mówił, że synuś ważniejszy.
Dobrze się składa, bo chrzestna Adasia właśnie ma urodziny 20 więc będzie podwójna imprezka.

Do góry