Smakowicie wyglądająJa miałam w planach zrobić krokiety z farszem (mielone+grzyby+kapusta kiszona) ale mi się nie chciało i bałam się,że naleśniki mi wyjdą jakieś łamliwe
Ja mam specjalny przepis, żeby sie nie łamały i sa smażone bez tłuszczu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smakowicie wyglądająJa miałam w planach zrobić krokiety z farszem (mielone+grzyby+kapusta kiszona) ale mi się nie chciało i bałam się,że naleśniki mi wyjdą jakieś łamliwe
No to Agulka dawaj na odpowiednim wątkuJa mam specjalny przepis, żeby sie nie łamały i sa smażone bez tłuszczu![]()
Ja mam specjalny przepis, żeby sie nie łamały i sa smażone bez tłuszczutzn na patelni teflonowej. Dodaje się tylko troszeczkę oleju do środka
No to Agulka dawaj na odpowiednim wątku
Witam was dziewczyny wieczorowo. Masakra padam na wszystko co tylko możliwe a jutro jeszcze mam masę robotybo w niedziele "roczek". Aż mi sie odechciewa wszystkiego- wczoraj już miałam pierdyknąć wszystkim i powiedzieć nie będzie imprezy, ale dupa zimna. Boję się tylko żebym gębę powstrzymała w niedziele nie palnęła czegoś durnego bo sie we mnie zbiera. ( w ramach ścisłości- chodzi o mojego niby "szwagra" o którym już kiedyś pisałam. ). W domu jest chora atmosfera na maksa, a ja mam serdecznie już wszystkiego po dziurki w nosie!!!!!.Jestem zmęczona, niewyspana i wqrwiona na maksa!!!
Zmówiłam przed chwilą wózek- parasolkę który ma być prezentem od dziadków (to będzie prezent składkowy od moich i W rodziców:-)) przyjdzie we wtorek więc do Rzymu nie będziemy musieli brać naszego wielkiego i ciężkiego Mutsy-iego :-)