reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

Smakowicie wyglądają:tak: Ja miałam w planach zrobić krokiety z farszem (mielone+grzyby+kapusta kiszona) ale mi się nie chciało i bałam się,że naleśniki mi wyjdą jakieś łamliwe

Ja mam specjalny przepis, żeby sie nie łamały i sa smażone bez tłuszczu:tak: tzn na patelni teflonowej. Dodaje się tylko troszeczkę oleju do środka

reklama
Ja mam specjalny przepis, żeby sie nie łamały i sa smażone bez tłuszczu:tak:
No to Agulka dawaj na odpowiednim wątku:tak::tak:
Witam was dziewczyny wieczorowo. Masakra padam na wszystko co tylko możliwe a jutro jeszcze mam masę roboty:baffled: bo w niedziele "roczek". Aż mi sie odechciewa wszystkiego- wczoraj już miałam pierdyknąć wszystkim i powiedzieć nie będzie imprezy, ale dupa zimna. Boję się tylko żebym gębę powstrzymała w niedziele nie palnęła czegoś durnego bo sie we mnie zbiera. ( w ramach ścisłości- chodzi o mojego niby "szwagra" o którym już kiedyś pisałam. ). W domu jest chora atmosfera na maksa, a ja mam serdecznie już wszystkiego po dziurki w nosie!!!!!.Jestem zmęczona, niewyspana i wqrwiona na maksa!!!

Zmówiłam przed chwilą wózek- parasolkę który ma być prezentem od dziadków (to będzie prezent składkowy od moich i W rodziców:-)) przyjdzie we wtorek więc do Rzymu nie będziemy musieli brać naszego wielkiego i ciężkiego Mutsy-iego :-)

Ja mam specjalny przepis, żeby sie nie łamały i sa smażone bez tłuszczu:tak: tzn na patelni teflonowej. Dodaje się tylko troszeczkę oleju do środka

ja tez daje olej do ciasta, ale zawsze mi sie lamia, wiec bardzo zadko robie:-(

No to Agulka dawaj na odpowiednim wątku:tak::tak:
Witam was dziewczyny wieczorowo. Masakra padam na wszystko co tylko możliwe a jutro jeszcze mam masę roboty:baffled: bo w niedziele "roczek". Aż mi sie odechciewa wszystkiego- wczoraj już miałam pierdyknąć wszystkim i powiedzieć nie będzie imprezy, ale dupa zimna. Boję się tylko żebym gębę powstrzymała w niedziele nie palnęła czegoś durnego bo sie we mnie zbiera. ( w ramach ścisłości- chodzi o mojego niby "szwagra" o którym już kiedyś pisałam. ). W domu jest chora atmosfera na maksa, a ja mam serdecznie już wszystkiego po dziurki w nosie!!!!!.Jestem zmęczona, niewyspana i wqrwiona na maksa!!!

gagulec, badz silna i sie nie daj! wypyskuj sie w poniedizlake!!;-)

za nami pierwsza tura imprezki:-) bylo fajnie, aczkolwiek jedna niemila sytuacja troche popsula humory.
julitka dmuchala w swieczke, ale troszke za slabo, wiec jej pomoglam, apotem zrobila wieeelkie oczy, rozlozyla raczki i sie zdziwila, ze nie ma:-D:-D:-D:-Dwszyscy sie kladli ze smiechu:-D:-D:-D
tort byl smaczny, nie slodki, tylko kwaskowo-owocowy.
z prezentow dziecko zadowolone.
jedzonko oczywscie zostalo:tak:

U mnie też koniec,tylko nic mi nie zostało :-):-) 2 nogi królika :tak:
Jeszcze sałatkę obdzieliłam teściową i mamę :tak:

Zmówiłam przed chwilą wózek- parasolkę który ma być prezentem od dziadków (to będzie prezent składkowy od moich i W rodziców:-)) przyjdzie we wtorek więc do Rzymu nie będziemy musieli brać naszego wielkiego i ciężkiego Mutsy-iego :-)

też mam ten wózek i na urlop kupiliśmy parasolkę później też się przyda jak ja pójdę do pracy to jeden wózek zostawimy u mojej mamy a parasolkę będę miała zawsze w samochodzie .

Justyna Donkat etka imprezki udane tylko pozazdrościć my jesteśmy ciągle przed

Gagulec
udanej imprezki życzę bez niespodzianek ze strony "niby szwagra"

Dziewczyny wiem że już o tym było ale my mamy imprezę urodzinową za tydzień i dopiero teraz zaczęłam myśleć o prezentach dla małej
wszyscy oczywiście chcieliby konkretnie wiedzieć co kupić a ja sama nie wiem...
myślałam o lalce i wózku bo chyba o tym wspominałyście ale nie wiem czy Zuzka nie jest na to za mała (przynajmniej na wózek)
zastanawiałam się też nad tym rowerkiem mamy duży dom i z powodu braku mebli sporo wolnej przestrzeni więc mógłby być wykorzystywany również zimą
znalazłam też coś takiego

SMOBY Zjeżdżalnia + basen Kubuś Puchatek +kulki (437061590) - Aukcje internetowe Allegro

może wy macie jakieś pomysły???

A ja się właśnie postarałam żeby Natalka dostała wózeczek dla lalek. Wybrałam taki FISHER PRICE OCEAN WONDERS WÓZEK DLA LALEK (426093721) - Aukcje internetowe Allegro i powiem Wam że już dawno nie widziałam małej tak zachwyconej. Śmialiśmy się że będzie z nim spała ale jakoś udało się ją położyć bez niego za to jak rano wstała to odrazu pobiegła sprawdzić czy nadal tam jest i zabawa zaczęła się od nowa.

reklama
luandzia, ta zjezdzalnia jest swietna.

julitka dostala wozek, lalke tez ma i bawi sie nimi wozkiem nie umie jescze dobrze kierowc, wiec trzeba jechac z nia, na poczatku to chciala do niego wchodzic myslac, ze to jej:-D
rowerkiem tez jezdzimy po domu, bo pogoda do kitu
dostala tez konia bujanego

Do góry