Jakby nie patrzeć to jeszcze 2 miesiące i nasze kochane pociechy będą obchodzic swoje pierwsze urodzinki

Ponieważ Oleńka już poruszyła ten temat na pogaduchach więc wpadłam na pomysł załozenia wątka żebyśmy mogły wspólnie wymieniac się pomysłami na zoorganizowanie tego wielkeigo dnia:-):-)
Ja juz od dłuzszego czasu się zastanawiam jak to zoorganizować i w sumei to nie wiem
napewno chciałabym żeby było duzo osób bo to w końcu PIERWSZE urodzinki...fajnie gdyby byla pogoda to imprezkę można zrobic na dworku;-) ale co do szczegółów to jestem zielona jeszcze..nad meny tez jeszcze nie myślałam..no i najwazniejsze to prezenciki..chrzestni zaczynają się pytac co kupić na roczek
a ja nie mam pojęcia,muszę się zastanowic żeby prezent był chociaż przydatny a nie leżał w szafie....a jak to jest u was??? macie pomysły to piszcie...;-);-)
Olu myślę,że łatwiej Nam będzie poruszać się w tym temacie na osobnym wątku niż na pogaduchach więc chyba nie masz mi za złe że tutaj odpisuję..

Ja juz od dłuzszego czasu się zastanawiam jak to zoorganizować i w sumei to nie wiem

Olu myślę,że łatwiej Nam będzie poruszać się w tym temacie na osobnym wątku niż na pogaduchach więc chyba nie masz mi za złe że tutaj odpisuję..