Oto pare fotek Allankowych prezentow!!!
Acha zapomnialam dodac ze tort tez nie byl taki jak mial byc bo ja chcialam bialy a zrobili mi jakis zoltawy! Na szczescie w smaku byl przepyszny!!!!!
Ta dekoracja z pierwszego zdjecia to jeszcze przed impreza daletgona stole tak pusto, ale nie mielismy tak pieknie nakryte jak u Oli! Ciesze sie ze pogoda nam siwetnie dopisala i moglismy cieszyc sie sloneczkiem!!!!
Acha zapomnialam dodac ze tort tez nie byl taki jak mial byc bo ja chcialam bialy a zrobili mi jakis zoltawy! Na szczescie w smaku byl przepyszny!!!!!
Ta dekoracja z pierwszego zdjecia to jeszcze przed impreza daletgona stole tak pusto, ale nie mielismy tak pieknie nakryte jak u Oli! Ciesze sie ze pogoda nam siwetnie dopisala i moglismy cieszyc sie sloneczkiem!!!!
...a jednak nie
Pozostawie to bez komentarza,co za ludzie
a wszystko przez to że do końca nie wiedzieliśmy gdzie będziemy na urodzinkach. Przez pogodę która ostatnio była do niczego postanowiliśmy że nie jedziemy na urlop nad morze i robimy imprezę u moich rodziców, ale od wczoraj zapowiadają poprawę pogody i zmieniliśmy decyzję-jednak jedziemy na urlop!!! tak jak przypuszczałam moi rodzice puscili focha bo chcieliby żebyśmy przyjechali do nich, ja teraz sama nie wiem co szykowac na te urodziny bo zajedziemy tam w sobote, w niedzielę impreza a wiadomo że nawet nie będę miała tam naczyń i kuchni żeby coś szykowac, nastawiamy się na grilla (z papierowo-plastikową zastawą;-)
na dzień dzisiejszy jedyną pewną rzeczą jest tort który upiecze moja mama i nic więcej... to trochę za malo biorąc pod uwagę że zostaly nam 4 dni
i pewnie skończy się tak jak u Jagusi, w godzinę będę wszystko szykowala