Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Urodzinki sa na 17ta.Jedna kolezanka przyjdzie po 16tej bo pozniej gdzies musi isc, Moi chszestni(mieszkaja w domu obok wiec sa na wszystkich imprezach) przyjda punktualnie ale tez ida na jakies imieniny potem.Znajomi beda jechac prosto z czyjegos slubu wiec beda kolo 17.30.Tesciowa jest w pracy i nie wie dokladnie , o ktorej skonczy.Ogolnie wiec straszny rozpiernicz jest juz zaplanowany a co wyjdzie "w praniu" to juz nie wiem
:-

chyba po prostu nie będę się w ogóle nastawiać to łatwiej mi będzie znieść ewentualne niesnaski:dull: moi rodzice już są źli bo najlepiej chcieliby sami decydować o wszystkim, co, gdzie, jak itp. A czemu w niedzielę a nie w sobote, nikt nie będzie mógł wypić. A czemu nie u nas tylko nad morzem i ciągle coś. Cholerka to są urodzinki małej i powiedzieliśmy że alkoholu nie będzie poza szampanem i ewentualnie piwem, a jak się komuś nie podoba to sorki, zmuszać nie będziemy
Zamówiliśmy już obiad dla każdego, potem będzie kawa, szampan i tort i wystarczy. Tylko achowania gosci niestety nie da się przewidzieć
a szkoda, coraz częściej właśnie myślę ze najlepiej byłoby spędzić ten dzień w trójkę z małą

Oni wogole zapominają chyba po co jest roczek,przychodzi się DLA DZIECKA a nie na spotknaie towarzyskie przy kieliszku!
Kryska,masz rację,ze czasem naprawdę lepiej jest spędzić taki dzień we trójkę,przeciez to WASZE swięto rownież! Nie martw się,jeszcze mnóstwo imprez przed wami,za rok urządzicie sobie dzień przyjemności z mężem i Marynią!
! I się popiły! A moja teściowa mało co się wnuczkiem interesowała tylko plotkowała z ciotkami
też zła byłam,ale dobrze,ze to było juz wieczorem jak malutki poszedł juz na górę...
potrzebuje odpoczynku...
ale nie będe zanudzać i nażekać, aż tak źle przecież nie było
. Sebastianek wybrał różaniec (chyba panuje okres na różańce).