reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Roczkowe Prezenty

Magdalena swietny pomysl :-)

My tez myslimy o czyms takim co zostanie na dlugo w pamieci i bedzie pamiatka na cale zycze :-)

reklama
madzia super pomysl ja mam w pl taka ramke z 12otworami na zdjecie z kazdego miesiaca
bede musiala ja wziasc jak bede leciała
my chyba kupimy emi nowe kolczyki bo te zaciskowe jej same sie zaciskaja jak lezy czy cos i musze jej co chwile poprawiac zeby ja nie gniotly

wiecie co pomyslalam, jako prezent dla Bartusia, nie ukrywam ze zainspirowla mnie tereskaa:
zamowie batusiowi sesje u fotografa na 3 zdjecia; jedno z rodzicami, jedno z chrzestnymi i jedno z dziadkami. co wy na to?? bedzie mial bartek nietypowa pamiatke po swoich urodzinkach :tak:
i myslalam jeszcze zeby zrobic mu taki mini albumi i wywolac po jednym zdjcieu z kazdego mieisaca- razem 12 tyle ile juz przezyl ;-)

to bardziej jak dla mnie prezent dla dziadków.. bo dziecko go doceni dopiero za naście latek...

ale można to robić przyszłościowo i dać mu prezent na 18 :)

ja zdjęcia (sesje) to szczerze mówiąc robiłam najbardzioej dla siebie - bo to takie cudne, potem myslałam o dziadkach, a dziecko będzie miało co oglądac jak dorośnie :)
ogólnie to sesje planuję tak raz na rok do 7 latek a potem zobaczymy...

azik: no w sumie myslalam o tym jako takim "przyszlosciowym" prezencie, bo zdjecia zostana na dlugo, a brzdac sie zmienia ;-)

a z zabawkami to maja chrzestni i dzidkowie pole do popisu ;-) ja juz nie mam na to pomyslow. :tak: oprocz torta :-) ale chyab zamowie w ksztalcie zabki (bo to bartka ulubione zwierzatko) a dzis w cukierni widzialam takie torcika w ksztalcie zaby, az sie nie chce go naruszac tak fajnie wyglada :happy:

to bardziej jak dla mnie prezent dla dziadków.. bo dziecko go doceni dopiero za naście latek...

ja zdjęcia (sesje) to szczerze mówiąc robiłam najbardzioej dla siebie - bo to takie cudne, potem myslałam o dziadkach, a dziecko będzie miało co oglądac jak dorośnie :)

azik ja mojej corce robie zdjecia od poczatku poprzez co rok ma taka siesje jak patrze jak rosla jak sie zmienialam to poprostu lza sie w oku kreci malemu tez chce tak zrobic od roku do 7 lat potem na 12 i 18 urodziny zoabaczymy jak im sie spodoba

Azik napisz mi proszę orientacyjnie, ile taka sesja kosztuje.

magdalena ja wlasnie tez pisalam ze moze wlasnie sesja-ja zainspirowalam sie sesja azik;-) bo takie sliczne fotki na zdjeciowym,ake fakt prezent na przyszlosc ale jaka pamiatka;-)

no i ciekawi mnie cenowo

a u nas dziadkowie Agatki szykuja impreze rozczkowa i wczoraj dowidzialam sie z bedzie tort ze zdjeciem Agatki...co do prezentow to ostatnio dostala od nas tyle ze juz nie bede sie wielce wysilac tylko kupie jej cos praktycznego ;-) ostatnio dostala od nas krokodylka fisher price'a, bardzo jej sie podoba, kilka zabawek edukacyjnych, mase spiochow i fotelik..

reklama
no i wiem tyle ze ceny wahaja sie od 40-150 zl. :szok: a czemu taka rozbieznosc to juz nie mam pojecia ;-)

my na bank kupimy malemy drewniane klocki, takie nawet nie barwione bo lubi tak glowkowac i ukladac :tak:

Do góry