Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie będę wydziwiać ze strojem, a już na bank odpadają wynalazki typu krawat, muszka, kamizelka czy garniturek - nie lubię tego, nie podoba mi się u takich maluszków, więc nie zamierzam Szymona w to ubierać. Pewnie będą jakieś fajne gatki + body + bluza :-)
Pytia, o takim rowerku wczesniej pisałam - kupiłam Piotrkowi na urodziny i sprawdził się świetnie do tej pory zresztą - bo po odpieciu wszystkich zabezpieczeń jest to świetny rowerek dla 2-3 latka...
emcia,kasiula na ta chwile nie wyswietla mi stron
nie mam pojecia taki jezdzik z fishera ma,konika na biegunach ma(a mowilam zeby mikolaj przyniosl skromniejsze prezenty-niestety tata i wuja nie sluchali)
i teraz nie mam pojecia
zainspirowana sesja zdjeciowa azik pomyslalam o takowej-a prezenty typu autko dostanie od rodzinki
nie wiem pomysle ale zabawka odpada moze bujawka?
Sylwia mi wyświetla i niby jest ok zapisana nie wiem
KELTS no rcja ja tez tylko o takim troszke nizszym zeby mogla juz miec z niego pozytek
EMCIA u nas sie ta hustawka nie sprawdzila emi bardzo lubi sie huśtac na placu zabaw ale ta nasza na takim stojaku byla jakas dziwna nie ozena bylo jej rozchustac tylko jak raz popchnelam to od razu sie zatrzymywała
jakos nie wywolywala w emi szczegolnych emocji