Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-) ;-)tereskaa teraz nie masz wyjścia - musisz myśleć nad następnym prezentem![]()
.......tak lolcia ......tylko fontanna z pileczkami ktora jakos po swietach na wyprzedazy kupilam tez miala byc na urodziny ;-) ;-) ....oj chyba patryk za dobrze ze mna ma ........odkladam sobie pieniadze np. na fryzjera ....a potem ide i kupuje za nie zabawke lub ubranko patrykowi.....
ze tak robie(moja mama ...i siostrazreszta tez
)..bo pozniej im gderam ze nie mam pieniedzy zeby sobie cos kupic itpTeresska u mnie dokładnie to samo jak mam jakiś grosz odłożony na np.ubranko to zawsze znajdzie się coś fajniejszego dla Kuby a z prezentami robię też tak samo - jak juz jest to trzeba wyprobować a jak już dam Kubie to jak mam mu zabrać i schowac - bezsssensu więc trzeba kupić nowy - teraz z prezentem roczkowym wstrzymam sie do ostatniej chwili bo wiem,że nie dotrzyma do urodzin.
Asioczek: jaki macie stoliczek edukacyjny?
ja myślę o takim z chicco. a ta fontanna to co to za cudo??????????

Zamówiłam właśnie takie zaproszenia, bardzo tanie, na pewno spowodują zaskoczenie i miłą niespodziankę. ZAPROSZENIA NA CHRZEST, ROCZEK, URODZINY Z FOTO (157536433) - Aukcje internetowe Allegro