• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Roczne dziecko nie chce jeść

Julcia5536

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny już nie wiem co ma robić, moje ponad roczne dziecko nic nie chce jeść. Zje parę gruzów i za chwilę wyjmuje z buzi i pluje. Jedyne co zjada z chęcia to arbuz, do tej pory jadła normalnie śniadanie, obiad j kolację, a teraz parę gruzów i po jedzeniu. Co myślicie?

reklama
Rozwiązanie
Karmię jeszcze piersią, nawet parę razy dziennie. Tyle że do tej pory jadła nagle jakby zaczeła wybrzydzać bierze do buzi parę razy i pluje, ale woła "am" i nie wiem
Spróbuj może urozmaicić. Jecie to samo? [emoji6] I pozwól jeść samodzielnie.
Ile zje to zje.
Zobacz na YouTube serię Poranna melisa (prowadzi dietetyk dziecięcy). Dużo odcinków o tym dlaczego dzieci przestają jeść i co zrobić by zaczęły, co jest normalne a kiedy udać się do lekarza.

Tutaj przykładowy
Karmię jeszcze piersią, nawet parę razy dziennie. Tyle że do tej pory jadła nagle jakby zaczeła wybrzydzać bierze do buzi parę razy i pluje, ale woła "am" i nie wiem
Spróbuj może urozmaicić. Jecie to samo? [emoji6] I pozwól jeść samodzielnie.
Ile zje to zje.
Zobacz na YouTube serię Poranna melisa (prowadzi dietetyk dziecięcy). Dużo odcinków o tym dlaczego dzieci przestają jeść i co zrobić by zaczęły, co jest normalne a kiedy udać się do lekarza.

Tutaj przykładowy

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry