G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Moja dużo rozumie, ale tego jakoś nieszczególnie....A to, że nie przestaje psocić gdy mówisz „nie wolno” jest chyba charakterystyczne dla większości dzieci![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja dużo rozumie, ale tego jakoś nieszczególnie....A to, że nie przestaje psocić gdy mówisz „nie wolno” jest chyba charakterystyczne dla większości dzieci![]()
Czyli jak widzę to tak zazwyczaj jest, że jak ruchowo szybciej to z gadaniem później i odwrotnieMoj syn troche mlodszy, bo ma skonczone 11 miesiecy i ruchowo jest bardzo aktywny, ale gadac nie chce za nicMa kuzyna niecaly miesiac mlodszego i on mowi „mama, tata, baba”, ale za to nie wstaje i nie chodzi.
Moj tylko lubi pokazywac - papa, am am i grozic paluszkiem ty ty.
Jak dla mnie to tak, bo moj nawet kilka dni cos tam mowil po swojemu, ale potem zaczal sie puszczac mebli i teraz tylko uciekaCzyli jak widzę to tak zazwyczaj jest, że jak ruchowo szybciej to z gadaniem później i odwrotnieskupiają się na doskonaleniu jednej umiejętności i nie zwracają sobie główy czym innym
![]()
Moja córka ma 11 miesięcy i dopiero niedawno jej wyszły górne jedynki, tak w połowie 11 się przebiły. Dolne jej wychodziły jakoś pomiędzy 8 a 9 miesiącem. Więc u nas absolutnie się nie sprawdza teoria że miesiąc, ja gdzieś czytałam, że 4No dobra to zapytam jeszcze o coś co pewnie też jest totalną głupotą z mojej strony ale widzę, że jesteście super wyrozumiałe.
Ząbki, jak u Was z ząbkami u dzieci? Moja ma dwa na dole już jakieś 2-3 miesiące ale wyszły i dalej nic się nie dzieje, a już wyczytałam (tak, wiem, za dużo czytam w internecie bzdur
) że górne jedynki powinny wyjść około miesiąca po dolnych
i już się zastanawiam czemu one nie wychodzą tak długo
![]()
U mnie się to potwierdza.Czyli jak widzę to tak zazwyczaj jest, że jak ruchowo szybciej to z gadaniem później i odwrotnieskupiają się na doskonaleniu jednej umiejętności i nie zwracają sobie główy czym innym
![]()
Jezu, ja tylko powiem, ze z zabkami to juz mialam obsesje, ciagle mu te dziasla ogladalamNo dobra to zapytam jeszcze o coś co pewnie też jest totalną głupotą z mojej strony ale widzę, że jesteście super wyrozumiałe.
Ząbki, jak u Was z ząbkami u dzieci? Moja ma dwa na dole już jakieś 2-3 miesiące ale wyszły i dalej nic się nie dzieje, a już wyczytałam (tak, wiem, za dużo czytam w internecie bzdur
) że górne jedynki powinny wyjść około miesiąca po dolnych
i już się zastanawiam czemu one nie wychodzą tak długo
![]()
Tak bym chciała żeby już mogła tak sobie prawdziwie gryźć, bo wiadomo, radzi sobie z jedzeniem jakiegoś makaronu czy mięska miękkiego, ale jednak co zębami to zębamiMoja córka ma 11 miesięcy i dopiero niedawno jej wyszły górne jedynki, tak w połowie 11 się przebiły. Dolne jej wychodziły jakoś pomiędzy 8 a 9 miesiącem. Więc u nas absolutnie się nie sprawdza teoria że miesiąc, ja gdzieś czytałam, że 4jak widać te teorie to można między bajki włożyć.
A i nie przejmuj się. Też już słyszałam, że córka ma za mało zębów zanim jej wyszły górne jedynki.
To u mnie podobnie, tylko na odwrót. Gada dużo, dużo pokazuje, ale tylko stoi. Chodzić nie chceMoj syn troche mlodszy, bo ma skonczone 11 miesiecy i ruchowo jest bardzo aktywny, ale gadac nie chce za nicMa kuzyna niecaly miesiac mlodszego i on mowi „mama, tata, baba”, ale za to nie wstaje i nie chodzi.
Moj tylko lubi pokazywac - papa, am am i grozic paluszkiem ty ty.