• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Roczniaki :)

reklama
A mnie ciągle wywala z forum i muszę się od nowa logować :/ mój też śpi. Codziennie śpi o tej godzinie do 13-13.30
Dziś przespał niemal całą noc ale za to od 5 był już gotowy do zabawy [emoji50]

A mnie ciągle wywala z forum i muszę się od nowa logować :/ mój też śpi. Codziennie śpi o tej godzinie do 13-13.30
Dziś przespał niemal całą noc ale za to od 5 był już gotowy do zabawy [emoji50]
Moja córka od 4 dni tez tak mniej więcej 11 po idzie spać wstaje około 13 ... Nocki przed snem wojna mimo ze śpiąca ale za to jak zaśnie to śpi całą noc z jedna lub dwiema pobudkami .... Oby juz jej tak zostało

Moja córka od 4 dni tez tak mniej więcej 11 po idzie spać wstaje około 13 ... Nocki przed snem wojna mimo ze śpiąca ale za to jak zaśnie to śpi całą noc z jedna lub dwiema pobudkami .... Oby juz jej tak zostało
To widzę że naszym nocnym markom poprawiło się z tym spaniem. Ja oglądam właśnie te domki ogrodowe na dzień dziecka [emoji4]

reklama
Moja tez spi. Wiec mam czas[emoji4] u nas tez drzemka od ok 12 do ok 14:30. Co do rowerka biegowego to zawsze można kupić bedzie na pózniej. Chyba ze to ma być prezent zeby od razu sie bawił to bym sie wstrzymała. Moja dzisiaj ma 14 miesięcy chodzi ładnie, ale dostała konika na kółkach od dziadków i nie ogarnia zeby sie odpychać[emoji23] za to bierze go i pcha albo za sobą ciągnie. Z rowerkiem tego nie zrobi, ale pewnie tez coś ciekawego wymyśli[emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry