• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka - skusiłaś :-D Ale jedna krecha na razie, może za tydzień będą dwie.

Jezu nie wiem co ze sobą zrobić :-(

reklama
hejka dziewczynki,

Wisieńka, ja od rana takie pobolewanie czuję, może to oznaka zbliżającej się owulki. Mamy podobne suwaczki, więc może, może...
mama, miłej kawki i ploteczek.
Sol, proszę się trzymać dzielnie, Karola się dobrze bawi, a mama niech pisze pracę. Szybciej napiszesz to szybciej będziesz miała z głowy.
Kinga, Iwonka witam.
agnieszka, w takim razie czekamy co ci powie ginek.

Moje chłopaki dziś sami się rządzą (czytaj: będę miała duuuuuże sprzątanie jak wrócę do domu):-D

Sol nie rób testu nie pozwalam - Ty bys mi nie pozwoliła :) to ja tobie nie pozwalam a gdzie to Twoje logiczne myślenie co ?? hehe żartóje nie wkurzaj sie widze że hormony działają na każdą :) ja dziś do was z doskoku bo musze troszke popracowac w końcu choc narazie tłomów niestety nie ma ale musze troche ciuchy poukładac i takie tam ni i musze zrobić ta strone kurcze ja jej sie boje robić - to tak jak z pisaniem mojej pracy licencjackiej siedziałam na łóżku patrzyłam na notatki na biórku i nagle musiałam posprzątac albo koniecznie coś zrobić albo spać mi sie chciało i potrafiłam długoooooo spac żeby tylko jej nie pisac ja tak mam przed waznymi egazminami że tuz przed unikam książek jak ognia i tak też mam z tą strona no nie wiem czemu ale tak mi sie cięszko do niej zabrać ehh

Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka - współwłaścicielka przedszkola - była u Karolinki - wszystko w porządku. Szkoda mi tylko jej córci - w morfologii jej wychodzi ostre zakażenie a jak szukają usg, rtg, wymazy itp to jest wszystko ok. Lekarze nie wiedzą co jej jest. Jutro kolejna morfologia i będą szukać - mam nadzieję że malutka szybko wyzdrowieje :tak: Bo to już drugi raz w tym roku - w styczniu chorowała prawie miesiąc - temperatura do 40 i nic po za tym ale sama wyszła a teraz już drugi tydzień i znowu to samo :-(

Po diabła ja kupowałam te testy :-( Ale folik sobie zacznę łykać :-p
Sol widzisz wszystko w porządku :)
Będzie dobrze:)
A dziewczynki szkoda,najgorsze jest to że nie mogą znaleźć przyczyny:(
AGNIESZKA- ja juz mam sasiadke wiec ide robic kawke-odezwe sie pozniej:tak::-D
miłej kawusi:)
Wisieńka - skusiłaś :-D Ale jedna krecha na razie, może za tydzień będą dwie.

Jezu nie wiem co ze sobą zrobić :-(

Sol skusiłaś się ojjj a miałaś pisać prace :rofl2:
Następnym razem będą dwie krechy :tak:

Sol jedna krecha? Ty sie tym nie przejmuj bo to definitywnie za wczesnie. Ale wiesz , dobrze , ze zrobiłaś bo przynajmniej juz znasz pytania i teraz na pewno bedzie dwója:-):-):-)A jak sie nudzisz to zapraszam do mnie na peno coś wymyslimy. Ja bym tak ze spadochronem skoczyła , ale tobie w ciązy to pewnie nie wolno:-p:-p
Zapmarta ja tam nie pamiętam, żebyś ty nie chciała w zimie rodzić, :-p:szok:, wprost przeciwnie , mówiłaś , ze zima super bo 2 miesiące, dzidzia podrośnie do wielogodzinnych spacerów a na wakacje będzie w sam raz na jakis wypad:-D:-D:-D:-DNo nadzieję, ze to owulka, a z drugiej strony to się zaczęło po wczorajszych przytulankach:-p
maryla witaj jak tam zamówionko?Popracuj sobie i wpadaj jak najczęściej:-)
mama udanych ploteczek:-)

Sol jedna krecha? Ty sie tym nie przejmuj bo to definitywnie za wczesnie. Ale wiesz , dobrze , ze zrobiłaś bo przynajmniej juz znasz pytania i teraz na pewno bedzie dwója:-):-):-)A jak sie nudzisz to zapraszam do mnie na peno coś wymyslimy. Ja bym tak ze spadochronem skoczyła , ale tobie w ciązy to pewnie nie wolno:-p:-p
Zapmarta ja tam nie pamiętam, żebyś ty nie chciała w zimie rodzić, :-p:szok:, wprost przeciwnie , mówiłaś , ze zima super bo 2 miesiące, dzidzia podrośnie do wielogodzinnych spacerów a na wakacje będzie w sam raz na jakis wypad:-D:-D:-D:-DNo nadzieję, ze to owulka, a z drugiej strony to się zaczęło po wczorajszych przytulankach:-p
maryla witaj jak tam zamówionko?Popracuj sobie i wpadaj jak najczęściej:-)
mama udanych ploteczek:-)

Wisieńka, dokładnie tak jak piszesz, po wczorajszych przytulankach !!!! No siostra bliźniaczka mi się trafiła.

Marylka witaj pracusiu. Jak humorek ??? dziś chyba będzie się działo co:-)
no kochana u mnie cały czas sie dzieje :):):)
kochane trzymajcie kciuki za utarg bo widze że klienci sie rozleniwili przez ten długi weekend

Sol jak ci powiedziałam że cykl miałam 26 dni a miałam 25 ale to chyba nie trzeba zmieniać jak jeden dzień różnicy co zresztą może teraz będzie 26 albo wcale :) ale stwierdziłam że jak tym razem się nie uda to następnym napewno :) w końcu do trzech razy sztuka :):):)

Zapmarta to ty teraz musisz ze mna fasolkować i będziemy rodzić jednego dnia:-)
Zawsze czułam, ze mam gdzieś bliźniaczkę:-D:-D:-DA z drugiej strony to ja chciałabym bliźniaki:-):-)
W końcu się ubrałam, bo do tej pory łaziłąm w piżamie , gotowałam w piżamie i pisałam w piżamie. A co nową mam z Zyrafą:-pTo są rozkosze bycia samemu w domu:-pI wiecie co ktos wyżarł resztę serniczka!:szok:A cos mnie wzieło na kalorie!

reklama
Wisieńka, no może te żyrafy pożarły serniczek ???:rofl2:, ja jeszcze nic słodkiego nie jadłam, ale mam w torebce Corny żurawinowy, to se chrupnę:-). No to czekamy na rozwój wydarzeń... i ciąże
Marylka, kciuki trzymam, niech się interes kręci.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry