witam z rana
.dziś nocka przespana po ostatnich nocnych wyjazdach szpitalnych.po antybiotyku juz Ali lepiej,uch onie boli,ale z 5 dni muszę jej dawać,także do przedszkola nie chodzi
.a wogóle,to wreszcie mógłby mi dać pediatra skierowanie na wszelkie wymazy i krew i mocz dla małej.ona sobie tak choruje ciągle,a badań zero
.ja wiem,że może musi swoje wychorować w przedszkolu,ale badanka nie zaszkodzą.
trzymam kciuki i mam nadzieję,że nam wszytskim się uda
:-).u mnie jutro minie 3 tyg od zabiegu:-
-
-(
zapmarta jak tam Karolek ze spaniem?
sol ale miałyście przygody od rana,mam nadzieję,że to tylko jakiś stresik,dziecko tez przezywa nawet nieświadomie
mama jak tam ta Twoja rodząca kumpelka,strasznie długo rodzi
wisieńka może owulka się zbliża,działajcie,działajcie
kasiawie moja Ala poszła do przedszkola,jak miała 2,5 roku i sobie chwalę,no może oprócz chorób

.dziś nocka przespana po ostatnich nocnych wyjazdach szpitalnych.po antybiotyku juz Ali lepiej,uch onie boli,ale z 5 dni muszę jej dawać,także do przedszkola nie chodzi
.a wogóle,to wreszcie mógłby mi dać pediatra skierowanie na wszelkie wymazy i krew i mocz dla małej.ona sobie tak choruje ciągle,a badań zero
.ja wiem,że może musi swoje wychorować w przedszkolu,ale badanka nie zaszkodzą.Iwonka juz pomalutku ta sila sie we mnie zbiera a mysle ze jak suwaczek dobiegnie konca to bede miala w sobie jej na tyle duzo ze poradze sobie ze wszystkim:-)
KasiaWie nic nie szkodzi rozumiem sama ledwo nadążam z czytaniem...
czekam na tę radości mam nadzieję, że już niedługo ...
trzymam kciuki i mam nadzieję,że nam wszytskim się uda
:-).u mnie jutro minie 3 tyg od zabiegu:-zapmarta jak tam Karolek ze spaniem?
sol ale miałyście przygody od rana,mam nadzieję,że to tylko jakiś stresik,dziecko tez przezywa nawet nieświadomie
mama jak tam ta Twoja rodząca kumpelka,strasznie długo rodzi

wisieńka może owulka się zbliża,działajcie,działajcie

kasiawie moja Ala poszła do przedszkola,jak miała 2,5 roku i sobie chwalę,no może oprócz chorób

Za to szybko załatwiał się na nocnik i miałam wolne od pampersów