• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wlasnie nie mam umowy i nie wiem jak to teraz bedzie a pracuje dopiero 2 miesiace :/

Asia, wejdź na wątek dziewczyny na wyspach i podpytaj o pracę, zasiłki itp.

aśka - to taki prima aprilis :-D Ja jak zaszłam z Karolą to miałam datę ostatniej @ 7.07.2007 :-D No i szczęśliwy dzień był :-D Już cię dodaję do listy :-D

zapmarta - zaraz zrobię bo nie mam nerwów robić nic innego :-p

ale jutro już usiadziesz do pisania ?, wiem, że ględzę, ale będziesz miała z głowy przed latem.

Wisieńka, masz rację, zagadała się i tyle ją ominęło !!! padnie z wrażenia, bo asia była z nami od początku i taki news. Super !!!!!!!!!!

reklama
mama juz nadrabia nie mogłam sie powstrzymac i dałam jej znac że Asi się udało i napisała że własnie koleżanka wyszła i idzie nadrabiać :):)
no ja tez chcem byc już zarazona
Kasiu no teraz moja kolej na marudzenie że już chcę wiedziec kurde ale sie nakręciłam i już nie ma że do 3 razy sztuka ma sie udać :):) nie no przeciez nie mam wpływu na to ale bardzo bym chciał żeby już było wiadomo że jest fasolka :)

kukra ale wy naparzacie w ta klawiature ledwo nadrabiam

umowa do końca 2011 no tak ja mam do końca 2010 - moja kadrowa mnie poinformowała ze mogą mnie zwolnić przed koncem 3 miesiąca w kodeksie jest informacja tylko o tym jak umowa kończy się wcześniej to może rzeczywiście nie zwolnią ale ja bym nie ryzykowała bo nie ma jednoznacznej odpowiedzi - chyba że coś znajdę to wam napiszę

no nie-nie bylo mnie 3 godziny a tu ponad 10 stron:szok::szok::dry:i teraz pol godz.czytania i zanim odpisze to jeszcze 2 strony dojda;-)szaloooooooooooone:tak:
Witaj Bibinka, pytasz jak Karol ze spaniem, a no tak: 1 kwietnia pierwszy raz przespał pełną noc, bes pobudki na picie, mleko, smoka, buziaka itd. Łącznie w kwietniu było takich nocy 7, przyzwyczaja się do tego, choć bardzo jeszcze potrzebuje mlesia w nocy. Nie śpi ze smoczkiem, więc idzie ku dobremu. Ja się wysypiam, nawet z tą jedną pobudką. Gorzej jak idą zęby, bo wtedy więcej marudzenia, ale ogólnie jest coraz lepiej.
Za tydzień wyjeżdżam z nim nad morze, mój F zostaje i szykuje dla niego pokoik. To dopiero się zacznie jak będzie spał u siebie, a mama za ścianą. Teraz kojec stał przy moim łóżku.
ZAPMARTA- a ja napisze tak-Dom mial 2 m-ce jak zostal wydelegowany z naszej sypialni do swojego pokoju:tak:u nas drzwi otwarte u Niego przymykala i jak zakwilil to Go slyszalam do karmienia budzil sie tylko 2 razy czasem 1 wiec od razu On lepiej spal i my tez bo tak to tylko dziecko noga ruszy a juz oczy jak 5 zl i wciaz niewysana chodzilam a potem...i teraz tez tak zrobimy:tak::-D

czesc dziewczynki właśnie wróciłam od ginka :-D cóż powiedział mi ze na tym etapie mnie badac nie bedzie bo jest za wczesnie ale jak test jest pozytywny to napewno to dzidzia :) w czwartek kazał mi przyjsc na usg zeby zobaczyc moja fasolke czy sie dobrze ułożyła :):) juz nie moge sie doczekac :) a jak tam u was?? jak sie czujecie?
SZCZESLIWA- to czekamy na fotke w czwartek z pierwszego usg-sciskam!!:tak:
Witam się z Wami przy kawce :-):-):-)
Jeszcze nie dostałam @ , ale brzunio boli tak jakbym miała zaraz dostać, jeśli nie dostanę do końca dnia to jutro testuję:tak:

Dziewczyny, ja teraz biorę się za nadrabianie Waszej produkcji:-)
IWONKA- no to kciuki zacisniete,zeby @ nie przyszla;-):tak:
acha rozumiem :-( ale widzę też że masz już dwójke dzieci to znaczy, że metoda działą :-)
JSORBEK- no mam nadzieje,ze tametoda i tym razem zadziala i zajde w ciaze:tak::happy:
czesc dziewczynki dlugo sie nie odzywalalm praca praca i praca chcialam wam powiedziec ze dzis robilam test i wyszlo ze mamy fasolke robilam nawet 2 ale nie moge uwierzyc ja pierdziele
ASIUASIU- no kochana-poszlaś po bandzie:-D:-D:-D:-D:-D:-DGRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO prosze czyli mowisz pierwszy strzal i gooooooooooool:rofl2::rofl2:fajnie i teraz juz zaglądaj do nas często!!!!!wysylaj nam fluidki-my tez chcemy fasolki!!!
wszystkie pozostale kobietki witam i pozdrawiam:tak::tak::tak::tak:
WISIEŃKA- Mamy dzis taki sam obiad:tak:;-)
SOL- widzisz jak corka ladnie daje rade:happy2:Ty masz gorzej bo miejsca sobie nie mozesz znalezc:rofl2:ale przyzwyczaisz sie:tak:
BIBNKA- zdrowka dla Ali WISIEŃKA,ZAPMARTA- jestem kochane i Zapmarta-padlam jak mi Marylka napisala:))bardzo sie ciesze z Asia!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
zapmarta - ja ją muszę oddać do końca maja :-D ja już studia oficjalnie skończyłam :-D Przedłużyłam sobie tylko termin pisania pracy bo późno zmieniłam temat u promotora :-( Ja już od lutego zajęć nie mam :-D Tylko ta teoria cholerna mi została :-( Nie mam do niej serca ale jutro przysiądę bo muszę :tak:

A fajny jest ten kosz i muszę powiedzieć że wrzuciłam do niego pampersy z łazienki i postawiłam w sypialni żeby przetestować jego nieprzepuszczalność zapachów i muszę powiedzieć że nic mi nie śmierdzi :-D

No i jak pasuje na stonce? Dodałam daty - jeny - spamiętać was graniczy z cudem :-p

maryla uda się :) to kiedy testujesz???

ja to do piątku jeszcze łykam olej z wiesiołka a potem odstawiam i przerzucam się na siemie lniane, bleeeeeeee
ale jak trzeba to trzeba

kochane a gdzie to ja mam wejsc zeby zobaczyc te suwaczki no czesc krzysiu no moj mezus sie postaral :) choc i tak nadal w to nie wierze haha

:-)maryla jakby cię nie korciło jeszcze nie testuj:-)Sama nie wiem jak wytrzymam. ;-)Dobrze , ze pogoniłaś mamę bo by nas potem po łebkach czytała:-p:-p:-p
Alez jestem głodna, ziemniaczki sie dogotuja i atakuję obiad!!!!:-)

Wisienka no właśnie to było bez sensu, kiedyś byłam pewna ze nie mogą zwolnić ale moja kadrowa mnie w błąd wprowadziła widocznie - szukam teraz jakiegoś info

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry