Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ASIUASIU-jak SOL napisze posta to na koncu pod Jej suwaczkami po prawej strone masz LISTE STARACZEK- tam sobie kliknijkochane a gdzie to ja mam wejsc zeby zobaczyc te suwaczki no czesc krzysiu no moj mezus sie postaralchoc i tak nadal w to nie wierze haha
ale se ciesze!!!WISIEŃKA- czytalam dokladnie:-)maryla jakby cię nie korciło jeszcze nie testuj:-)Sama nie wiem jak wytrzymam. ;-)Dobrze , ze pogoniłaś mamę bo by nas potem po łebkach czytała
Alez jestem głodna, ziemniaczki sie dogotuja i atakuję obiad!!!!:-)
;-)to taka przyjemność!!!!!

wiec jedynie po tym kiedy mam owulację będę wstanie wyliczyć date porodu2 tygodnie od zapłodnienia ale 5 tygodni od ostatniej miesiączki
Przyjmuje się, że ciąża trwa 9 miesięcy kalendarzowych (inaczej 10 miesięcy księżycowych każdy po 28 dni), czyli 280 dni. Za jej początek bierze się pierwszy dzień ostatniej miesiączki – jest to tzw. reguła Naegelego. Obliczony za pomocą tej reguły czas trwania ciąży to wiek ciążowy – i nim będzie się posługiwał lekarz, prowadząc Twoją kartę ciąży. Wiek zapłodnieniowy – czyli liczony od momentu, gdy rzeczywiście doszło do poczęcia – jest co najmniej dwa tygodnie krótszy. Gdy więc lekarz mówi o 10. tygodniu ciąży, to znaczy, że do zapłodnienia doszło osiem tygodni temu. W rzeczywistości ciąża trwa więc nie 280 dni, lecz 266 od momentu poczęcia. Należy pamiętać, że termin porodu wyznaczony dzięki regule Naegelego jest jedynie orientacyjny. Poród może bowiem odbyć się dwa tygodnie wcześniej lub dwa tygodnie później od wyznaczonego w ten sposób terminu. Jedynie pięć procent kobiet rodzi dokładnie w wyznaczonym terminie.
- swoją drogą też jestem Asia 

no ja testuje chyba 15 maja bo Kamil ma wtedy urodziny i pewno i tak sie nie powstrzyma żeby nie zatestowaćmaryla uda sięto kiedy testujesz???
ja to do piątku jeszcze łykam olej z wiesiołka a potem odstawiam i przerzucam się na siemie lniane, bleeeeeeee
ale jak trzeba to trzeba
kochane a gdzie to ja mam wejsc zeby zobaczyc te suwaczki no czesc krzysiu no moj mezus sie postaralchoc i tak nadal w to nie wierze haha
Wisienka no właśnie to było bez sensu, kiedyś byłam pewna ze nie mogą zwolnić ale moja kadrowa mnie w błąd wprowadziła widocznie - szukam teraz jakiegoś info