reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś PRZEPIĘKNIE wyglądasz! SUKIENKA BOSKA! Brzuszek UROCZY!!!!!!!! No nie mogę się NAPACZEĆ! Od dzisiejszych zdjęć i obrazków to mi chyba oczy wypięknieją :-p

Wioluś
doczytałam o tych zakupach - dla mnie zakupy z dziećmi to zło koniecznie - JA MARZĘ O TYM, ŻEBY SAMOTNIE POŁAZIĆ PO GALERII, POPRZYMIERZAĆ, WYPIĆ KAWKĘ, ZJEŚĆ CIASTECZKO....Już niedługo :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Wiola fju fju fju :rolleyes2: ale pięknie wyglądasz :tak: Brzuś i cała Ty :happy2:

wróciliśmy ze spaceru... kurka wodna wylansowałam się w wiosennych butkach, a na ulicach ludzie w zimowych :baffled: zawsze muszę przecierać szlaki????? :-D:-D:-D:-D

Boogie u nas wczoraj padał śnieg a ja w wiosennych mokasynach biegałam :)))

Kurka:baffled:, 30min rozjaśniacza na włosach a ten czerwony ani drgnie....:szok::confused:

Z cyklu ogłoszenia parafialne:

W moje aptece są dostępne probiotyki firmy "Lactiv baby", które mają termin spożycia do kwietnia roku bieżącego i kosztują 3 zł, a normalnie ok. 30, czy któraś z Was jest zainteresowana???? Nawet z kosztem przesyłki cena jest bardzo atrakcyjna
:tak: dziękuję za uwagę :-p

Made :zawstydzona/y: ja bym chętnie z Tobą przetarła, mogłybyśmy oddać się przemiłej konwersacji na tematy różne ;-):sorry2::cool2:

Ejjj no, zmyłam i co? NIC! Farbuję i rozjaśniam od kilkunastu lat, to mi się jeszcze nie zdarzyło!

Bogusiu - my akurat używamy LactivBaby....ale mamy zapasy, także dziękujemy,
ale gdybyś kiedyś natrafiła na taką czy inną promocję, to bardzo bym prosiła
o jakiś znak ;)))
Co do szlaków....mogę mieć tylko nadzieję, że będzie nam dane :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry