• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ooooo...!!! :szok: Fantastyczne CAROLA :-D Ninki jeszcze nie słuchałam, muszę na innym kompie z nieuszkodzonymi głośnikami :sorry2: Ale śliczna jest!!! A kuot to ma ŁOGON, że ŁOJEJU !! :szok::-D:-D

Karola ucałuj, ściśnij i podziękuj Nince za takie piękne przesłanie :tak::tak::tak: :* :* :* Ninka jest cudowna!!! :zawstydzona/y:

Made może kiedyś będzie dane :tak:

Kocurek jak tam samopoczucie? Czy dawka kofeiny wróciła na tory człowiecze??? :sorry2:

Ja się pytam gdzie jest POK i JÓZEFINA????
:confused:

MADE lepiej...:tak:ale lekki obłęd ciągle mi grozi :-p Lulamy terazna rękach... a ja zaraz się połamię albo trwale poodkształcam - te materace termoplastyczne są superwygodne, ale do leżenia, a nie do siedzenia, szczególnie z podwiniętymi nogami :dry:

BOOGIE robaczku ... kawa nie jest mi dziś dana do celebracji :sorry2:

reklama
Zizi - oby ten śluz to jednak było co innego! Dziękuję za maila! :-*

Wiola - super wyglądasz!

Znów nadrabiam po trochu, wybaczcie. Ale dzień mam do d*** i zatsanawiam się, co tu zrobić, by sobie dodatkowo jeszcze weekendu nie skopać... :unsure::hmm:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry