• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a wy to chyba nie sypiacie ze taka produkcja na forum;)))

cudne zdjatka wszystkich kobietek i malenstw, az milo zasiasc do forum

Made tak szukam tego kubka dla ciebie i nie uwidze nic ciagle-tzn byl jeden fajny z koutkiem ale poszlam na drugi dzien i mi go wyprzedali...poczekam jeszcze troche i zobacze

Zajrzałam sobie w gardło pod światłem i latarką a tam białe krosty czyli angina jak nic. Pojechałam do lekarza aby szybko zadziałać a lekarz popaczał, zaświecił światełkiem z breloczka do kluczy, spojrzał i powiedział, że mam wziąć Ibuprom i że NIC mi nie jest:))))))

carola ja na angine to sobie wodą utleniona w gardle grzebie... może to i głupie ale u mnie skuteczne, biore patyczek higieniczny ten do uszu i mocze w wodzie utlenionej i tym patyczkiem po tych białych "kulkach" w gardle smyram i tak kilka razy dziennie i po 2 dniach nie ma sladu po anginie... do lekarza z anginą nie chodze nigdy...

No to dzień dobry ... już :confused2::-p:confused2::confused2::confused2:

Dzisiejsza noc z pobudkami co pół godziny jakoś. W ogóle mała cały czas nie mogła spać, kręciła się o jeju jeju.....

Zrobiłam przelew :)
Może zrobię kawę.... (drap drap) a może Ola postanowi jednak pospać, bo dostała syropek pół godziny temu :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć:)

Kocie tośmy razem wstały dziś:) Moje sie od 4.30 wierciło...a wstało po 5 parę minut... Jakaś taka nie wiem ... dziwna... Jakby spac chciala jeszcze a nie mogła i tak popiskiwała sobie... ale się zabawiła i było ok:)
Tylko kawy nie mam bo mój kubek z w pokoju obok a tam jeszcze zamknięte:wściekła/y::angry: usnche zaraz jeśli nikt nie otworzy!!!
Napisze więcej po kawie.

MAM KAWE!!!!!!!! Będe zyć:)

Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa:) Tak ładnie poprawiają humor:))

Made Wikuska ma dwa dołeczki w policzkach:)) A ja cóż... nie lubię siebie teraz i już... Jak będe przytomniejsza i troche o się bardziej zadbam to się wam pokarzę:) To pierwsze prawie aktualne jest bo to ciążowe - tak z połowy chyba:)

Lil jak Ty ładnie umiesz napisać:))

No i tyle miałam jeszcze napisac i zapomnialam:((((

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry