• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj współczuję tak porannych pobudek.....Kocie a może śpisz teraz chociaż? Bo Monia to wiem, że w pracy....

Zaraz wrócę, bo muszę coś WAŻNEGO napisać :tak::-)

No to jestem!

Asionku! Wy dziś kończycie pół roczku - dobrze kojarzę??? No więc myślałam czego Ci życzyć z tej okazji...hmm........cudnego i spokojnego synka nie muszę Ci życzyć, bo JUŻ MASZ...:tak: pięknej figury i oszałamiającej urody też nie muszę Ci życzyć, bo JUŻ MASZ....:tak: ciepełka i mnóstwa słoneczka też nie muszę Ci życzyć, bo JUŻ MASZ....:tak: Zdradzisz nam o czym marzysz dla siebie i Natanka? Czy zdradzisz czy nie - to ja Ci właśnie spełnienia tego marzenia życzę! STO LAT DLA NATANKA!

I jeszcze Kocurek i Oleńka: [url=http://www.cosgan.de/smilie.php]
[/URL]

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)))

Jeju, jeju...co to się porobiło :szok: Oleńka znowu nie śpi :(
Kocurku! Trzymaj się jakoś:*

Olivka - mam nadzieję, ze sobie porządnie wypędzelkowałaś gardziel :)))
maran Ci dobrze radzi z tą wodą utlenioną, u mnie też się to praktykuje
i to DZIAŁA :tak: Napisz mi na PW numer tel. do siebie, to Ci wyślę fotkę
bluzeczki dla Oliwii :))) Nie chcę fatygować po raz wtóry KUOTA :-)

helol

jeszcze pisac nie zaczelam a juz zpaomnialam co komu mialam... ! :/

o juz wiem :

asionku : wielki buziak dla N. na pol roczku !!! ale ten cza sleci ... czekam na nowe fotki na fb :)

kocie :a w ez ty mi namisz co ty w hameryce robilas gdzie i kiedy bom ciekawa bardzo, bo ja bardzo hameryke lubie :)
i choc od hamerykanskiego wole francuski, to .... cos mnie do tego kraju realizujacych sie marzen ciagnie :)

carola : zdrowka !!!!

no... i tyle spamietalam ...

Paula :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* KOCHANA, Ty się nie fatyguj
dla made, bardzo mi miło, że pamiętasz o tym moim nieszczęsnym kubeczku,
jak Ci wpadnie w ręce i w oko, to będę przeszczęśliwa, ale radością dla mnie
WIELKĄ jest już sam fakt, że go szukasz :-) BUZIAKI dla Ciebie i dla Twoich
ślicznych dzieci :-) Męża pozdrawiam :))))))

Dzień dobry. Pokarało mnie:-D oglądałam wczoraj klątwę i bałam się pójść spać:szok: wstałam dzisiaj z eleganckimi worami pod okami! Miodzio:-D
Wypełzam spod pierzyn, głowę umyłam i zaraz zmykam do gina się umówić.

Asionki buziaki dla Natanka!

Rureczko ja to wstałam niby bez worów, a coś wszystko w spowolnionym tempie robię...

Właśnie właśnie - miałam pisać - Paulinko super, że wpadasz, brak tu Ciebie! Mam nadzieję, że odpoczywasz!

carola ja na angine to sobie wodą utleniona w gardle grzebie... może to i głupie ale u mnie skuteczne, biore patyczek higieniczny ten do uszu i mocze w wodzie utlenionej i tym patyczkiem po tych białych "kulkach" w gardle smyram i tak kilka razy dziennie i po 2 dniach nie ma sladu po anginie... do lekarza z anginą nie chodze nigdy...
Niestety nie mam wody utlenionej:(
Obudziłam się z odepchanym nosem a teraz znowu się zatyka:((((
Gardło boli niesamowicie. Dzisiaj pójdę do innego lekarza. A tymczasem wzięłam Bactrim forte, może coś pomoże.
Przed 12 jadę do US zrobić awanturę.
Made już lecę wysłać PW. Dziękuję.

MADE przypomnij Ty mnie, kiedy mała czarna SPAŁA jak człek :szok: Powspominam sobie stare dobre czasy :eek:

LILI aaaaa skąd TY TE EMOTKI CZERPIESZ ?? :-D:-D:-D

MONIA jakby mi ktoś tak kawę odciął to... to... :baffled::baffled: NIE RĘCZĘ ZA SIEBIE!! :szok::-D:szok:

JOS 1992/1993 byłam w Ohio, koło Cleveland, w miejscowości Amherst i ukończyłam tam jeden rok szkolny :) Mieszkałam z rodziną hamerykańską :) Zobaczyłam NY i przejechałam home car'em wzdłuż do samego Key West, skąd już rzut kamieniem do Havany ;))) Cóż rzeknąć - niezapomniane wrażenia.... Stany wyprowadziły mnie na prostą pod wieloma względami - nauczyłam się ciężko pracować - zarówno w szkole na wyniki, jak i po szkole i w weekendy, bo tam to normalne, że młodzież się nie obija :P Pokochałam szczerze tych uśmiechniętych, pracowitych ludzi, nauczycieli wprost uwielbiałam - zainspirowali mnie :) :) :)

Sprzątam od 6... chyba na razie mam dość :baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry