• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No nie mam czasu :eek: ciągle coś wybieram, przebieram, kupuję, rezygnuję....jak baba :szok:
Przyjdę to nadrobię zaległości, a widzę, że jest kilka fajnych postów, do których MUSZĘ się odnieść, jak na przykład filmik z udziałem ślicznej WIKUSI :-))))) i zabawki wstawione przez MARY :-p zara, zara.....
a do najmilejszej to normalnie napiszę esemesa, bo mnie już to zaczyna martwić :sorry2:

Kocurek nam zaniemógł???

Ja rano umyłam podłogę po czym właśnie się kąpałam i pies znowu zapaskudził wszystko...i znowu myłam.
Ale już jestem wykremowana i ubrana, piję kawkę, jeszcze tylko wysuszę włoski i oko pomaluję...i może nawet się dzisiaj pokażę :)

Made co tam wyszukujesz?

Monia bo ja u teścia :)))
Tak naprawdę obyli by się bez mojej skromnej osoby ale wiesz:)))
Jadę dzisiaj na jakieś 2-3h bo potem trzeba zakupy zrobić i zapakować nas na weekend.

WIOLA cieszę się od samego rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziękuję za esemeska :****
Ściskam i ściskam najmocniej jak się da !!!!!!!!!
Wracajcie szybko do nas !!!

reklama
CAROLA niet... nie wiem nawet, gdzie jest poczta w tej całej Leśnicy - ruch tam taki łokropelny z głównej ulicy, że muszę najpierw dokładnie wygooglować sobie tę pocztę :eek: Awizo (dwa:confused:) wożę na razie ze sobą tylko...:sorry2:

Kawę mam :) Melduję się u mamy, wykąpana, a dziecko śpi :) Kończę makijaż, bo wyjechaliśmy dziś tak wcześnie, że nic ze soba nie zrobiłam :/ Sikacza też nie zrobiłam, ale dziś już jestem zdrowa :))))) Widocznie totalne zaprzestanie karmienia tak na mnie podziałało, hormony się do góry nogami przekręciły i dały popalić grrr

Za ostateczne wezwanie do zapłaty (zalegam dwie raty za auto) policzyli mi 350zł :baffled:

Czy ktoś ze mną kurde napije na okoliczność Wojtusia / Mikołajka / Kajtusia ????? :-D
Gdzie najmilejsza PYTAM :eek: Już piła.....??????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry