• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no no tylko się nie dzielić na grupy tu starsze- młodsze okej :no: wariatki :-D

a co do urozmaiceń w seksie to bez względu na wiek trzeba sobie co nieco czasami po urozmaicać :tak::-) Jestem z moim mężem już od prawie 6 lat i w tej kwestii rozumiemy się bez słów przeważnie :blink:
seks to sama przyjemność!

maranatha widzę że wyszłaś za mąż miesiąc po mnie ;)

Dobrej nocy
Do jutra! ;-)

reklama
Lorelain witaj kochana :) no tu trzeba się czasem wbić w rozmowe i nie ma sie czego bać :):) lece was troszke nadrobić bo całości to nie dam rady pewno :)

kurcze jeszcze tydzień do testowania ciekawe co wyjdzie??

WITAM SIE Z RANA:-D z pachnącą kawką, wyspana bo dopiero wstalam;-)zaraz jade po drzewka:-):-):-):-):-)
NIKA-takich lasek po 30 to tu jest sporo;-)-Ty ,ja,Wisieńka,bb77,Zapmarta,KPI,Bibinka i pewnie jeszcze kilka sie znajdzie:tak:no ale dobra nie bedziemy sie tu dzieli bo nie o to chodzi:-p
LORELAIN- dziekuje i wystarczy ze sie odezwiesz ze jestes to my Cie wciagniemy:tak:dzis pewnie troche czasu minie zanim sie dziewczyny pobudza:-D:-D:-DMARYLKA- witaj kochana i nadrabiaj:))

MILEGO DNIA SLONKA KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co do urozmaiceń w seksie to bez względu na wiek trzeba sobie co nieco czasami po urozmaicać :tak::-) Jestem z moim mężem już od prawie 6 lat i w tej kwestii rozumiemy się bez słów przeważnie :blink:
seks to sama przyjemność!
KINGA- ja jestem z moim Tomusiem juz 11,5 roku wiec tymbardziej trzeba dbac o urozmaicenie :):):)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jezynka oj dokładnie. Czas najwyższy. Jak tylko zaproszenia przyjdą to autko i ruszamy prosic :-):-):-)
Eh, zamówię jeszcze welon i bluzkę i chyba muszę się pomału zacząc pakowac na cudowny tydzień bycia razem. A i jutro jeszcze do pracy idę z rana ale to spoko loko, dam radę.

A z Mamą super się dogaduję! Aż szok :tak::tak: Dziś przegadałam z nią ho ho jak wróciłam z pracy, wiec okejos ;-);-);-)
to super ze udało się z mamą dogadac i zaproszenia tez super widze że jesteś w wirze przygotowań :):)

Sol Ty sie tak nie drinkuj!!!:szok:czekaj na testowanko grzecznie:-p
mama no nie moge z wami:-)próbujcie próbujcie:-)a duzo sie slyszy ze po 30 w kobiecie demon sie ujawnia:-)u mnie tez mógłby bo mi sie to chce to nie chce:baffled:

ja jestem cały czas głodna!!!!!!juz staram sie opanowac,ale ciagle w brzuchu mi burczy:szok::szok::szok:
kochana mam nadzieje że fasolka rozgościła sie na dobre :) a jaak burczy w brzuchu to znaczy że dziecie chce jeść więc się nie głodź nam :) i wcinaj :):)

Witaj mama a ja właśnie herbatke popijam sobie :) kurcze chciała bym już wiedzieć :):) a mnie mąż dziś znuw z rana zaatakował :):)

MARYLKA- u nas rano sie nie udalo bo Zuza wstala o 7.30 to Tomi daj mi spac i zszedl z Nia na dol-cofnij sie ze 4 strony wstecz wstawilam (Tomi wtawil) fotki Zuzy biedronki z przedstawienia:tak:

mama zaraz zerkne na fotki wiesz mi sie czasem zdaje że jest fasolka bo mnie czasem podbrzusze ale krutko pobolewa i wtedy myśle że się udało ale tak to nic nie mam żadnych objawów ani nic tylko mam więcej wydzieliny że zdaje mi sie że to już @ przyszła - ale to duzo za wcześnie na nia no niewiem czasem mi sie zdaje ze jest czasem że jej nie ma niewiem sama :(

mama ta biedrona (Zuzia) :):):) to mała kopia Ciebie więc juz chyba nie musze ale dodam że jest sliczna Domino też super facet rośnie ale bardziej do taty jak do mamy :)

Ostatnia edycja:
MARYLKA- to wydzielina to dobrze i pobolewania tez ja z Zuza w ciazy nie mialam zadnych objawow tylko moglam pocichu liczyc ,ze sie udalo bo temp.byla podwyzszona a z Domisiem to na tydzien przed@ czulam mrowienie w piersiach i ze sa napiete i brodawki mialam prawie fioletowe:szok: i tu mi cos nie pasowalo i ...ciaza,pobolewania tez byly i wydzielina tymbardziej do tego stopnia ze latalam do wc bo myslalam ze @:tak:
LORELAIN JESTES???????????????

Witam się porannie:-):-):-)
My dopiero wstałyśmy i wcinamy śniadanko:tak: Za oknem słonko świeci więc zapowiada się cudny dzień:happy::happy:
MAMA - no masz rację jest tu więcej dziewczyn po 30 a ja gapa zapomniałam o nich:-( Baw się dobrze w ogrodniczym:tak::tak::-D:-D
MARYLKA, LORELAIN - witajcie:-):-)
KINGA - nikt tu nie dzieli na grupy przed i po 30;-);-):-D:-D

reklama
NIKA- dzieki,bede szczesliwa w ogrodniczym ze hoho-koncze tosty i kawe i bryka bo jeszcze mi wykupią;-):rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry