• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA - no to brykaj:-D:-D:-D
MARYLKA - ja na początku ciąży z Pati też nie miałam żadnych objawów:tak: wiesz że trzymam kciuki:-):-)

reklama
mama no to mam nadzieje ze sie udało :) dziś całą droge do pracy opowiadałam kamilowi o wuzkach :) który napewno nie a który tak :) a w pracy pytałam sie go o kolory :) no mam odbijke trochę no ale testu wczesniej robić nie będe choć korci ale chyba wolała bym nie zobaczyć 1 kreski a z tym bieganiem do wc to tez tak mam niby wiem ze zawcześnie ale sprawdzam czy czasem @ nie przszła :)

nika witaj :) jak humorek ?? ja mam dziś małą odbijke na dzidzie :) i oprowadzam męża po sklepie i mówie to będziemy miel to będziemy mieli :):):):):):)

nika wiem i dziękuje za kciuki

mama powodzenia w ogrodniczym :)

MARYLKA- ja tez trzymam kciuki i ten tydzien wytrzymamy i poczekamy z Toba do testowania choc tez jestem juz mega ciekawa:tak:
a ja skonczylam sniadanko,maluje oko i ruszam ku przygodzie!!!!!!!!!!:-D:-D

mama a pamiętasz ten wózek co mi wysłałaś mam go na sklepie fajny ale sztywne ma zawieszenie to na dzióry sie nie nadaje raczej :( ten vector air z espiro

mama dobrze że dbacie tak o te wasze urozmaicenia ;) najgorzej jak się rutyna pojawia.
nika32 no ja mam nadzieje że ma tu żadnych podziałów wiekowych! :-D:-p

3mam mocno kciuki za niebawem testujące dziewczyny! :-)

No i witam się tak wogóle z wami!
Miłego dnia

no i ja sie witam z rana, ale Alicja mi tu krzesło zabiera bo ono jeździ i biega z nim po pokoju a ja klecze przek biurkiem... ;)
mama udanych zakupków krzewów :)
ja na poczatku ciązy też miałam podwyższoną temperaturę i strasznego doła... tak na mnie hormony zadziałały, że tylko ryczałam, choć jeszcze nie wiedziałam, że juz w ciązy jestem...

Ostatnia edycja:
tak w ogóle powiem wam że odczuwam jak moje jajniki zaczynają pracować...
w tygodniu usg... no ciekawe co mi powie ginekolog :) mam nadzieje że coś pozytywnego.

dziś 14d.c.
szkoda że mężowi teraz urlop się kończy :/ bo maksymalna płodność u mnie bedzie mniej wiecej pod koniec przyszłego tygodnia no ale jakoś to bedzie ;)

MARYLKA - a dziękuję humorek dopisuje:tak::tak: a Kamil też taki nakręcony jak Ty na dzidzię?
no on tez chce mieć bardzo dzidzie i powiedział że jak ja wybieram wózek to on kolor chociaz i chce pomarańczowo siwy - ja wczesniej takiego wogule nie chciałam ale akurat ładny odcień jest to sie zgodziłam ale zastrzegł sobie że robi sie jak ja i za tydzien może zmienić zdanie :):):) a jak kombinuje co do łużeczka mówi że jak drewniane to on sam płozy dorobi do bujania :):) i że komode z przewijakiem też zrobi :):) więc tak tez się chłopina mi nakręca :):) tylko ja mu nic nie mówie o pobolewaniach żeby mu nadzieji nie robic zbytnio :) a on dziś choć choć musimy trenowac przed następnymi płodnymi dniami :):) - kurde czy on myśli że to odrazu po płodnych wiadomo ??

maran-atha witaj :):):)

kinga no szkoda że płodne będą po urlopie męża :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
szkoda ale na pewno tego nie zaniedbamy przez pracę męża! :) 3razy dziennie to już nie bedzie ale na pewno bedzie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry