Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-(moja droga ale ja z niczym nie czekamKinga - późno masz dni płodne, a może właśnie to w tym problem, że za długo czekacie? może trzeba od początku cyklu sie starać bo owulacje masz wczesniej pomimo długich cykli?![]()
marylka - hihihih ale jesteś fajnie pozytywnie nakręcona, niezły świrek z ciebie jest
.... ja nie byłam z żadnego wózka zadowolona, ale chyba zbyt wymagająca jestem
Kinga - późno masz dni płodne, a może właśnie to w tym problem, że za długo czekacie? może trzeba od początku cyklu sie starać bo owulacje masz wczesniej pomimo długich cykli?
Maran-antha - mi mój tez przeszkadza bo pod stolikiem urządził sobie centrum dla dinozaurów ;-)
a mi od trzech dni jest strasznie nie dobrze i jestem słaba:-(

Lorelain no z nas to niezłe czuby sąno kochana nic mi nie mów bo mi tez sie coś w każdym wózku nie podoba i ciągle szukam ale jest taka mało znana firma ale solidnie robia i na razie to ten wózek bym wybrała ma on: pompowane koła z przodu i tyłu przednie skrętne blokowane , regulowane amortyzatory , spacerówka montowana szybciutko przodem i tyłem jak sie komu podoba
dostęp do kosza jest łatwy w spacerówce pod nużek jest reulowany wyżej niżej - czałkiem do góry lub nawet całkiem pod spód obszyty tam folją - łatwy w czyszczeniu i rączka też obsztyta folią łatwa w czyszczeniu bo widze że dzieci lubią się tam wgryzać i co jafne to szyja kolory na zamówienie i jak chcesz tak sobie wybierzesz i wtedy cięszko żeby były identyczne kolory bo można robić fajne kombinacje
![]()

Wpadnę później:-)