tygryskowa
Fanka BB :)
Nie no porażka, następnym razem musicie pilnować wózeczka. Przykre to jest, że ludzie nie szanują cudzej własności. Wózki to jest spory wydatek dla rodziców przecież.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak to można żyć heh 
...ale jaja,jakie chamstwotak, tydzień po założeniu spacerówki. Ukradli z klatki schodowej. Ja mieszkam na 2,5 piętrze bez windy i nie wnosiłam wózka.
Stało ich wtedy sześć, dwa ukradli.
no takich to bym normalnie ubiła 
Co do wózków to nie chciałabym więcej zapłacić niż 2000zl. Więc będę szukała do tej ceny.Ja już też po obiadku;-) Niedługo kawkę wypijęCo do wózków to nie chciałabym więcej zapłacić niż 2000zl. Więc będę szukała do tej ceny.
mama zaraz zerkne na fotki wiesz mi sie czasem zdaje że jest fasolka bo mnie czasem podbrzusze ale krutko pobolewa i wtedy myśle że się udało ale tak to nic nie mam żadnych objawów ani nic tylko mam więcej wydzieliny że zdaje mi sie że to już @ przyszła - ale to duzo za wcześnie na nia no niewiem czasem mi sie zdaje ze jest czasem że jej nie ma niewiem sama![]()

Hmm tak więc trzeba coś uszykować. 
Nika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Sto lat!!!!!!!!
mama, miłego wypadu życzę i smacznego !
lorelain, wózek fajny.
mnie się podoba WÓZEK ESPIRO ENZO G/S+2 FOLIE+WYS.0zł +PARASOLKA (1025866399) - Aukcje internetowe Allegro
widziałam na żywo i fajnie amortyzowany, duże koła.
Jak urodził się Karol kupiliśmy chicco WÓZEK TRIO TOUR 4 - 3 CZĘŚCIOWY CHICCO 2010 !!! (1017229350) - Aukcje internetowe Allegro
ale trzęsło Karolem,bo mam takie chodniki, że płakać się chce. Na plus było to, że gondola podnoszona, szeroka spacerówka. Nie cieszyliśmy się nim długo bo nam ukradli(((