• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - na cały miesiąc do polszy??? SUPER!!! Macie jakieś plany?

cora - Ty już nic nie pisz....jak rąbnęło przed momentem to o mało zawału nie dostałam :szok: aż mi się Boris obudził :eek: ale pomasowałam po pleckach i znowu chrapie w najlepsze :-)

Mańkowi właśnie staram się kupić barierkę do łóżka....czas najwyższy go przenosić na duże łóżko, a Borisa na małe :))) Tęskni mi się za moim Szanownym :eek:

reklama
Made po czopku lepiej. Po meczu się uspokoiła i przysnęła. W nocy jeszcze jedna kupa i śpi do rana. Zaraz się obudzi. Nie wiem skąd jej się to wzięło- wcześniej normalnie się załatwiała, myślałam, że to może po szczepionce? właśnie od wtedy zaczęły się te "atrakcje":eek:
Co tam porabia Twoja rodzinka? jak Ty się czujesz?

Moja rodzinka fantastycznie, dziękuję :*
Nie wiem Kochana, czy ma to związek ze szczepionką, dzieci często miewają zatwardzenia...może dawaj Zuzinkowi więcej płynów...? Może to by pomogło?

Staram się. Ostatnio odstawiłam herbatkę z kopru włoskiego i lepiej było, bo tak się nie napinała i brzuszek nie bolał, ale samej wody za bardzo pić nie chce. Troszkę ja oszukuję glukozą, bo inaczej piłaby tylko mleko:-(

Kochana....może to jest powodem? Jak nie lubi samej wody, to dawaj Jej to co lubi, ważne jest by dużo piła, to Ją uchroni przed zatwardzeniami :)
Ja daję Borisowi herbatkę z HIPPA, którą uwielbia i pije namiętnie :-)

HiPP: Herbatki ziołowe

KUOTEK!!!! KAWA???
La viva Espania :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry