• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hahahhahaaaa :-):-):-):-):-) Paula! Mój też się cieszył WCZORAJ :zawstydzona/y: po dwóch miesiącach posuchy :))))))))))) ja mu powiedziałam, ze są typy, które się zaspokajają wyłącznie intelektualnie, i ja do takich należę :eek:

Libido?? ZEROWE od kiedy mały ufol przyszedł na świat :blink: Totamto wychodzi średnio jedno na dwa/trzy miesiące, i to jakieś przez pomyłkę lub totalny przypadek :sorry2: NIE MAM OCHOTY i żadnego ku temu nastroju :dry: Zresztą jak i kiedy i gdzie???? Ja muszę gdzieś wyjść, zjeść kolację, napić się wina... :sorry2: A Ufolek chadza se spać późno, śpi ze mną, wstaje wczesnym świtem i notorycznie na mnie wisi :confused: JAK WY TO ORGANIZUJECIE???????

Rety czytam Was ze śliną na ustach i podpisuję się pod postem Kotka....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ach co tu zrobić, żeby się tak chciało jak się nie chce??

Wiola mi napisała, że w nocy dołożyli im na salę dwulatka, który całą noc płakał, a teraz płacze i krzyczy na zmianę. Po jedzenie jeszcze nie poszła, bo ciągle coś z Frankiem robią. Oboje zmęczeni strasznie, bo nie ma jak spać....:baffled::baffled:

jejus biedna Wiola...dziecko potrzebuje przecież snu by zdrowieć!!!

ja nie mam pojęcia co zrobić by się chciało...podejrzewam,że u mnie to tymczasowe a potem znów okres posuchy;)))

A co oni mogą z Franiem robić? Nebulizację tylko plus antybiotyk....Nie ma innego sposobu. Kiedyś jeszcze praktykowali odciąganie zalegającej plwociny z płuc czy oskrzeli, ale z tego co wiem to już tego nigdzie nie robią. Trzeba teraz czasu, by antybiotyk zadziałał i oczyściły się oskrzela...
Tak bardzo mi Ich żal :((

reklama
Made no właśnie są nebulizacje i oklepywanie. I siedzą i czekają na obchód. Wiola mówi, że dopóki Franio nie zaśnie to nigdzie nie wyjdzie. A jak Franio zasypia to zaraz ktoś go budzi. Brrr....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry