• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KAWYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rachunki robię a tu nie ma czym oddychać!!!!!! I spać!!!! Małż pojechał o 4 do Warszawy, a wybierał się tak że oczywiście się obudziłam, do tego o 22 przypomniałam sobie że miałam mu spodenki uprać. I jeszcze Młoda się uwiesiła....
Ja już nei mogę!!!!
A i małż wróci jutro:(( Nasza pierwsza samotna noc:((

He he he mój też się modlił o II trymestr:)) A potem jak się trochę pokomplikowało to o III a jak w II ja tak strasznie chciałam to jemu sie odechciało:)))
A teraz różnie... czasem codziennie, a czasem co 2-3 tyg....

reklama
Kurczę, muszę iść poodkurzać:baffled: a mi się nie chce:sorry2:
U nas jest niebo zachmurzone, a termometr pokazuje 30stopni:szok:
Wczoraj grochówkę ugotowałam i wyszło chyba na 3 dni:szok::-D

Witam się:-) przy kawce, ktoś chętny ze mną wypić:-p

Biedna Wiolka...

Lili, u nas w wygwizdowie co roku są koncerty reggae;-)
ale to nie moje klimaty:-p

Just, Remik śliczniutki!!! ale już się duży zrobił, szok!!!

i nie wiem co by o dalej hehe

Kocurku, Rureczko, zobaczycie, ze przyjdą dobre dni:tak:

mały po obiadku i od 30 minut śpi:tak: chałupka posprzątana, mam czas dla siebie:-)

cześć ewcia :)))

KUOTKU - a to tata :-p żeby tak KUOTA podejść....:-)

cora - aha....ja to imieninów nie uznaję i żadnych takich....tylko urodziny się liczą!

Made, a no! Znów wlazł na meble i do kabli Go ciągnęło:dry:
pomijając fakt, że gotował razem ze mną (czyt. powywalał wszystkie miski itp. i sobie w nich mieszał) odkurzał (jeździł po całym mieszkaniu razem z z odkurzaczem udając, ze odkurza) ale to mam na porządku dziennym więc do tego się przyzwyczaiłam :-D

teraz już prawie godzinę śpi, oby jeszzcze z godzinkę pospał:-p

reklama
ewcia hehe :-) czytam i już się boję.....jedno mi się skończyło ledwie co, a drugie zacznie :))))) Ale później będę jak królowa.....leżeć i sączyć cuba libre :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry