• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć:)

Kurcze biedna ta nasza Wiola:(( Tyle wszystkiego na raz... Oby Franio szybko wyzdrowiał!!!

Zizi gratuluję dziewczynki:)) Super widok co?
ehh aż mi się moje przypomniało.... i aż mi się drugiego zachciało...

Liluś dziś jest nowy dzień i będzie lepiej!!! Ale rozumiem bo ja też zawsze jestem zła jak cos musze zrobić a mąż sie nie zajmuje małą i ona uwieszona na mnie. A on nie rozumie... No i może Maciusiowi przejdzie... bo z tego co piszesz to wnioskuję że dobrze do tego podchodzicie więc wkońcu powinno dac efekt. Żeby tylko ten Twój Pan przestał się miotać bo dzieci czują niezdecydowanie i sie gubią...

A mi dziś jakoś tak.... kurcze po tym głupim urlopie Młoda co dzień rano marudzi i nie chce mnie puścić do pracy... a jeszcze wczoraj mnie koleżanki dobiły - że moje dziecko i mój mąż spędzają więcej czasu z niania niż ze mną:(((((((((((((:-(:-(

reklama
Monia, nie przejmuj się gadaniem koleżanek, gdybyś mogła to przecież byś została z Malutką.
Mam koleżankę która zaraz po macierzyńskim wróciła do pracy a dziecko było z nianią i ojcem i są super rodziną. Mały nic na tym nie stracił:sorry:

Dzien dobry Paniom :)

Krztusiec to juz kurka za duzo by bylo. Do Franka dojsc nie moze... No przeciez to juz by byla przesada! Wiolu trzymajcie sie z Franusiem cieplo!

Zizi :) jeszcze raz gratuluje! Bardzo dobrze, ze Basia taka ruchliwa. Niech szaleje poki ma duzo miejsca!

Moniu Ty nie sluchaj zadnych "kolezanek". Niech sie swoim zyciem zajma!

Witam :)
Paulina - fajowe fotki, takie kolorowe, pełne rodzinnego ciepła i uśmiechu. Imprezka udana widać. Majeczka piękny miałaś torcik na swoje pierwsze urodzinki :)
Pok - wyprawka temat rzeka :) wybieramy, przebieramy, kolor, kształt, obrazek na bodziakach, ale tak naprawdę większość tych rzeczy jest dla nas samych :) bo czy dzieciaczki będą lepiej się czuły w zielonej wanience niż żółtej?? czekało sie na to wybieranie kilka miesięcy a jak już przychodzi co do czego to chciałoby się mieć wszystko gotowe :)
Pamiętam jak nie mogłam się doczekać pierwszego prasowania ciuszków
heheh i co?? po dwóch razach pomyslałam? hmmm a może by tak mogły być niewyprasowane :)
Lili - dziś nowy dzionek, a to oznacza, że kolejny dzień dałaś rade. Wczorajsza praca skończona?
Zizi - gratulacje dziewczynki
Franio - trzymaj się. Pomimo przeciwności losu ruszaj pod prąd ze zdwojoną siłą
Made - rokendrolowa ta babeczka :) HEJ PRZYGODO :)

Pękła mi szyba w kominku.. tak sama z siebie.... dobrze, że nie zimą

Emyly dzieki. Mnie akurat kolory tak bardzo nie interesuja (byle jedna z babc przestala kupowac rozwe, bo oczy bola).. A co do wanienki to wiem tylko, ze chce z odplywem a czy profilowana czy nie czy wiaderko to jeszcze musze pomyslec. A ubranka beda prasowane pewnie dopoki moja mama bedzie. Chociaz zobaczymy, bo ja jeszcze nigdy niczego nieuprasowanego nie wlozylam do szafy. Wczoraj juz prawie kladlam na lozko niewyprasowana posciel ale sie spielam i zrobione. To juz bylby rynsztok spac w takim pogniecionym :-D:-D:-D No ale tak jak ze wszystkim co zosi dotyczy niczego ie planuje, na nic sie nie nastawiam. Wyjdzie w praniu :)

Pok - heheh nie planować to najlepszy plan! Kiedyś myślałam, że każde dziecko da się nauczyć określonych wzorów (o których pisze np. T. Hogg), ale rzeczywistość okazała się całkiem inna. Jasne, że co nie co można przemycić, nawet dużą część, zaplanować, ale rzeczywistość i dzieci piszą swoje scenariusze.
Wcześniej - Nigdy nie wezmę swojego dziecka do łóżka, ma przecież swoje łóżeczko
Obecnie - Igi śpi dalej z nami :)

Dzień dobry koleżanki :happy:
Na razie tylko na tyle mnie stać, bo czuję się do d... Myślałam, że kawa poprawi mi samopoczucie, no i w efekcie przypomniało mi się dlaczego jej nie pijam... bleee...

Dzień dobry z rana, melduję się z kawą :-) Nocka dzisiaj do kitu, coś nie mogłam usnąć, kręciłam się z boku na bok... Gabi ładnie spała, ale ja coś nie mogłam.... :sorry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry