• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARAN- a jak Alicja-lepiej po tym leku na plesniawki????
JEŻYNKA- :sorry2:ACH TE KG:dry:Ja niby nie waze za duzo jak na swoj wiek i wzrost(31 lat i 170 cm) bo mam 68,69 kg...no dobra ,ale ten brzuch:dry: :dry::dry:te uda:dry::dry::dry:a cycki ledwo znajde;-)czemu tam sie te kg nie pokaza tylko na udach:rofl2:

Witam moje słodkie. Jestem juz po kawce z mlodam a raczej dopiero. Zasiedziałyśmy się, ze hoho. Aż mężuś mlodej zadzwonił. Było super. Buzie nam sie nie zamykały i świetnie sie rozmawiało. Obydwie istniejemy i jesteśmy kobietami nie tak jak jakieś blondi. Cieszę się z tego spotkania i na pewno nie będzie ostatnie:-):-)
bibinka kochana dzięku za &.Ciebie biedna coś ostatnio prześladują chamy. Taka jestem zła na ta francę. Coraz bardziej mnie te konowały wk.... Nie załamuj się i nie płacz tylko walcz o swoje, ja za Tobą murem:wściekła/y:A mąż super się spisał
mama na kolano cię kładę i walę w du** za te hormony, proszę już je wywalić i zamknąć się z Tomem w pokoju aż się uspokoisz:-D:-D:-DA on niech cycków poszuka bo na pewno masz!
marcepanek gratuluję i życzę cudownej spokojnej ciąży, synek słodki w wersi mini i mężczyzny:-)
jeżynka dzięki za &&&
ewcia sukienki super, będziesz laska nieziemska i sexy:happy:
kinga gdzie wsiąkłaś:rofl2:
nkia
ja też chcę truskaweczkę;-)
agniesia dzięki za pamięć. jak sie czujesz z@ jest taka jak zwykle?:-):-)
maryla przykro mi , ze ! krecha ale może jeszcze za trzy dni bo ty oszukańczo testowałaś:-(
pysia dobrze że masz już te buty z głowy:-):-)
nagapalma moje możesz wziąć ze 4 , proszę bardzo:-):-)
maran-atha witaj:happy:

Ostatnia edycja:
mama, racja szkoda, że te kilogramy nie idą w biust:-p przy Twoim wzroście wcale nie ważysz dużo
Wisienka witaj, super, że spotkanie się udało:-)

JEZYNKA, ulga jak nie wiem, ze mam butki hy hy

NAGAPALMA, wygodne te butki, ze hej

MAMA, wiem o fasolce bb i sol tylko nie wiem kto to marcepan hehe

WISIENKA, a to poznalas sie z mlodam? :)

Tak ona pracuje blisko mojego domku. Byłysmy na kawce i plotach. Gadałyśmy ponad 3 g. Fajnie było. Powiem wam jak szłam to czułam się jak na randce w ciemno. Trochę stres. Ale po chwili okazało się, ze w realu super nam się gada

reklama
witaj wisienka :) super, że spotkanko udane..
mama dopiero 2 razy stosowałam wiec jeszcze nie wiem na ile skuteczny ten specyfik, ale mam nadzieje, że szybko jej to zniknie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry