• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka, prawda jest taka, że najlepsze ploty na żywo. Miło zobaczyć w realu osobę, z którą się pisze i o której się trochę wie:-)
pysia, buty na weselu są bardzo ważne, tak więc super, że już je masz:-)

reklama
Dziękuje wam dziewczyny za wszystkie gratulację jestem taka szczęśliwa. Co prawda serduszko za dwa tygodnie najwcześniej ,ale ta kropeczka-fasolka jak kto woli jest supeeeeeeeer.
Termin ok 19stycznia czyli niewiele te internetowe przeliczniki się pomyliły.
Z racji ,że moje ciąże są z ryzykiem mam dopochwowo luteinę przepisaną ,ale i tak jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie :-)

PYSIA- Marcepanek to nasza nowa staraczka i wlasnie dzis miala wizyte i dzidzia ma 2mm:tak::-D
JEZYNKA- no wiem ze niby przy moim wzroscie nie waze za duzo tylko ta waga zle sie rozklada;-)no ale dobra bede karmila piersia to zgubie te kg:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WISIEŃKA- cześć Slonko-ciesze sie ze spotkanie Wam sie udalo,ja my sie spotkamy to tez nam sie buzie nie zamkna bo ja gaaaaaadula;-):tak:i tez mysle,ze chyba juz te hormony wywale precz:crazy:Zuza spi ,Domi zasypia a Tomi wlasnie pojechal na siatkowke:sorry2:to 22.30 jestem wolna...

NIKA, wszystkiego naj dla Patrysi

EWCIA, ja tez poprosze kiecke taka :)

WISIENKA, nu to fajowo, ze sie poznalyscie :)))

JEZYNKA, ja tez zmienilam kolor pazurkow. kupilam dzis nowy lakier - rozowy brokatowy i sie super mieni przy swietle :))) ja to jestem maniaczka od malowania. Nie moge nie miec pomalowanych pazurkow, bo wtedy tak dziwnie. No ale rozdwajaja mi sie okropnie, a nigdy tak nie mialam. nie moge zapuscic pazurkow dlugich, bo zaraz mak rozdwojone. moze jakas odzywke kupie pod lakier

Dobra ja mykam położyć małego i postaram się jeszcze zajrzeć jak nie zasnę:-) bo potem 50stron nawalicie :-)i będę nadrabiała tydzień ;-)

mama , racja, grunt to pozytywne myślenie:-) kilogramy zlecą nam po ciąży:-)
pysia, mi tez się rozdwajają i dużo odżywek nakładam. U mnie powodem jest częste mycie i dezynfekowanie rąk w pracy + noszenie rękawiczek. Tak więc moje paznokcie odżywają dopiero jak mam wakacje.

Marcepanek, to gratulacje
Jezynka, nu buty wygodne to podstawa na weselichu
Mama, yhym domyslilam sie, ze chodzi o nowa staraczke hy hy

mama akurat w to nie wątpię ty jesteś moja pokrewna dusza:-)Mówisz, ze masz wolne. Ja teraz odpoczywam , piję herbatkę i zaraz będę robić faktury na jutrzejsze zebranie więc bedę mieć was na 2 karcie i zaglądać. Czy dziś wydarzyło się coś co przeoczyłam. Co z BB??????????????:crazy:, Ja jutro mam zebranie od 15 i pewnie też będe późno a zaazdroszczę wam, ze tak piszecie jak mnie nie ma.:angry::angry::angry: A cały weekend będę koło leszna nad jeziorem i też mnie nie będzie a ja jestem UZALEŻNIONA:szok::szok::szok::szok:

reklama
Dobra, ja idę spać :-)

marcepeanek - gratuluję !!!

I nie rozpisujcie się za bardzo, bo jutro będę musiała nadrabiać ... hahahahahha żartuje ... ps. ktoś jeszcze chętny oddac mi pare kilo, nadal przyjmuję ... heheheh :-D

dobrej nocki i koRorowych snów kobitki ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry