• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- Ty to masz sny:tak:a ja postanowilam tak bardzo po cichu brac do niedzieli no chyba ze znow mnie rozniesie to wywale do kosza i koniec wczoraj niewiele mi brakowalo zeby wywalic:tak:no narazie tak zrobie i zobaczymy co wyjdzie:tak:
napisalam sms'ka do Sol co tam u Niej ze sie nie odzywa a tu ...dzwoni do mnie no i sobie troszke porozmawialysmy:tak::-Djest w Muzeum Narodowym i zalatwia rodzinne sprawy bo babcia oddala jakies dokumenty a tam cale drzewo genealogiczne bylo i teraz Sol dziala w temacie zeby odzyskac:tak::-Djakby malo zajec miala:-)a poza tym wszystko u Niej si:-)

reklama
Witam witam kochane...Ja tak z doskoku bo pracuje nad przemeblowanie mieszkania:)

Sylvi moje największe GRATULACJE i życzę spokojnych i pięknych 9 miesięcy:)
marylka ale Ty masz sny:))))

Dziewczyny a co sądzicie o tym aby spotkać się na żywo?Myślicie że to realne?

Zależy gdzie i kiedy nie pomijając faktu ,że nie każda zmotoryzowana bądź też są i posiadające już dzieci. Ale czemu nie ;-)

Aga no myśl o spotkaniu fajna generalnie i było by super ale u mnie np cięszko strasznie z czasem na jakiś mały wyjazd nawet - a napewno by się z nim to wiązało przynajmniej puki co :(

Sylwia a dzidzia napewno będzie w twoich rękach za 9 mcy mama nad tobą czówa i nad dzidzią :)

ach ta nasza Sol ona zawsze sobie zajęcie znajdzie i cos wykombinuje :):)

Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękuję !!!! Bociany już wyganiam do Was!!! Niech przyniosą upragnioną ciążę :)

Chcę zrobić zdjęcie nowym aparatem , a ,że nie mam o nim pojęcia nie umiem zrobić takiego wyraźnego z bliska..... no prze jajca...... Agnieszka Pomocy !!!!!

Witam witam kochane...Ja tak z doskoku bo pracuje nad przemeblowanie mieszkania:)

Dziewczyny a co sądzicie o tym aby spotkać się na żywo?Myślicie że to realne?
AGNIESZKA- ocho-przemeblowanie;-);-)jak ja to lubie:tak:ja bylabym za spotkaniem-latoprzed nami i mozna cos wymyslic,zorganizowac i ....bedzie jazda:tak::-D
MAMA nie w Poznaniu, ale jak z Wro jedziemy to zawsze przez P. My to az nad morze :)
MLODAM-To pewnie,jak tylko bedziecie jechac to koniecznie daj znac i zapraszam:tak:a ja w ogole to pochodze ze Szczecinka:tak:60 km mam do Koszalina a tam to juz rut beretem nad morze:tak:
MARCEPANEK- piekności z tego kropka:)))))))))))))

Ostatnia edycja:
dzięki za pocieszenia. Czyli jeszcze jeden cykl i będziemy się wspomagać medycznie :-( I chyba zacznę mierzyć tempkę w nowym cyklu, bo jestem ciekawa jak to wygląda.
Marylka włąsnie ta jedna krecha to zawsze taka grubaśna jest, wali po oczach.

Sylvu gratuluje :)

No my tylko przez Szczecinek to jedziemy :)
To trzeba by dobrze przedyskutować termin i miejsce :-) te które dzieciaczków nie mają to może łatwiej, ale tym kóre mają może przyda się dniowy wypad ;-) chociaż bez swoich skarbów życia nie widzą :-)

Ostatnia edycja:
Marcepanek - dla mnie cała ciąża zleciała nie wiadomo kiedy ... pamietam jeszcze jak testowałam a to już zaraz będzie po wszystkim ...
w ogóle całe życie tak szybko leci ...

życzę zatem ciąży z lepszymi wspomnieniami ;)

mlodam - coraz mi ciężej, i więcej rzeczy przeszkadza ... ciężko wstać z łóżka, zgaga męczy i ogólnie po schodach się męczę ...
za to ze spaniem nie mam problemów, i już od kilku dni nie wstaję na siku w nocy ...
no i stres sie wzmaga, jak to z tym porodem będzie ... czy ja w ogóle będę wiedziałą, że to już, itd, itd ...

mama05 - to ciiiiiii, żeby hormonki się nie zorientowały ...
odliczanie mam na zielonym suwaczku a boję się dodawać nowego, bo jeszcze popsuję te co mam :-(, a ja techniczna nie jestem za bardzo, ehhh

co do spotkania to moze znajdziemy miejsce gdzie każda z nas ma po równo z odległością???? hihihihihihiihhihihih, i spotkamy się całym forum .....

elleth - bardzo mi przykro z tą jedną kreseczką, bądź dzielna, próbuj dalej a na pewno się uda, przesyłam fluidki :-)

sylvi81 - ogromne graaaaaaatulacje! i duuuuużo zdrowia dla Maluszka!
moja druga kreseczka była ledwo co widzialna .... więc będzie dobrze!

marylka - witaj, dawno się nie "widziałyśmy", jak tam sklepik? stronka? i w ogóle życie?
na suwaczku odliczasz dni do pokazu ... nie doczytałam o co chodzi ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, powiesz?

sylvi a jaki masz aparat?
użuj zumu kochana :tak:

A co do spotkania to wiadomo że co nie które mają dzieci,nie mają aut,praca,dom,rodzina także jak coś wymyślimy to może to wypalić.Wiem że ciężko będzie zorganizować wszystkie dziewczyny w jednym miejscu dlatego trzeba liczyć się z tym że pewnie nie wszystkie będą mogły przyjechać.
Pytanie kiedy?hmmm może w wakacje,lipiec co wy na to?Rzucajcie swoje propozycje dziewczyny!
Pytanie gdzie?Ja bym proponowała ustalić jakieś miast gdzie każda z nas miałaby mało wiele tyle samo drogi do przejechania co inne?No nie wiem rozmawiajmy dziewczyny a może się uda:-)Fajnie byłoby się spotkać,na pewno trzeba byłoby poświęcić to spotkanie cały dzień bo wiadomo dojazd itd.
Ja zaproponowałam w lipcu bo wtedy będę w Pl i mogłabym dojechać do was :tak::-)

reklama
KPI- Marylka ma w sobote pokaz jak nosic dzieci w chuscie:tak:
MLODAM a kiedy w najblizszym czasie wybieracie sie na Pomorze???ja mieszkam pod Poznaniem ,ale na trasie do Szczecinka,takze napewno bedziecie kolo mnie przejezdzac;-):tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry