reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA- faktycznie sliczne:tak:ale wiesz co,jak sobie poszukasz posta Marylki to Ona ma pod suwaczkami link do swojego sklepu i tam tez sa pieknosci i jest podobne lozeczko z żyrafka i ze sloniem drugie a kosz 220 z tego co pamietam:tak:;-)warto zagladac do Marylki na tam super ciuszki i sprzety:tak::-)

reklama
Mama- patrzyłam właśnie do Maryli:-D i to ze słonikiem jest superaśne:tak:

Stookrotka- dziękuję, ale Aniołka mam i o jednego za dużo.... w łóżeczku będzie mały Krasnalek

Nika-:tak::tak:;-)

EWCIA- a Ty juz sobie wybierasz sprzety??;-):-)przypomnialo mi sie jak w syczniu czy lutym mialysmy taki dzien ze caly czas o wozkach pisalysmy i dawalysmy sobie linki i porownywalysmy i w ogole byl szal:-D:-D:-D:-D:-Dteraz czas na lóżeczka:tak::-):-)potem przerobimy posciel i cala reszte:cool2:

STOKROTKA, lo matko to faktycznie niezbyt tam w Twoich stronach. Jakies czarownice mieszkaja eh..

EWCIA, lozeczko piekne fakt ale jakby nam sie udalo to nie musze kupowac lozeczka bo bede miec od siostry po dzieciach, wiec kasa w kieszeni zostanie :)))

EWCIA- a Ty juz sobie wybierasz sprzety??;-):-)przypomnialo mi sie jak w syczniu czy lutym mialysmy taki dzien ze caly czas o wozkach pisalysmy i dawalysmy sobie linki i porownywalysmy i w ogole byl szal:-D:-D:-D:-D:-Dteraz czas na lóżeczka:tak::-):-)potem przerobimy posciel i cala reszte:cool2:

Słonko, ja na te rzeczy patrzę już od roku, więc wszystko już mam powybierane;-):zawstydzona/y::sorry2:

Kochane, będę mykać do mojego Skarba. Do juterka. Buziaki

reklama
Ja łóżeczko mam więc kupować nie będę - chyba że będą bliźniaki :-p Ale nadal się za wózkiem rozglądam. A dzisiaj sobie ciążowe fatałaszki oglądałam na allegro bo jedynie mam dwie pary spodni i na tym koniec - no może ze dwie bluzki podchodzą pod ciążówki :-p Ale ja zimę przechodziłam w ciąży a teraz będzie lato i jesień więc trza sobie cosik kupić :-p Już sobie upatrzyłam super rybaczki i trzy bluzeczki :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry