reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PAULA - a może będzie dobrze;-) W każdym razie jak będziesz testować daj znać będę trzymać kciuki:tak::tak:
MAMA - hejka:-)

reklama
No i to że może "był z inną"to już przechodzi jego samego ale nie ma co sobie wkręcać bo jeżeli nie złapałaś go na tak zwanym gorącym uczynku to nie ma tu o czym rozmawiać bo tak to będziesz sobie mogła wmówić wiele innych nie przyjemnych rzeczy także spokojnie Aguś.Teraz musisz myśleć o sobie i dziecku.

MARGOLCIA- sprawdzilam- ZUZA powinna byc chlopcem a DOMINO córką:-D:-D:-D:-Dczyli jak teraz wychodzi córka to pewnie będzie syn a i mi sie tak wydaje-i bedzie Marcel,Filip lub Lukasz:tak:;-)jesli sie uda.......

szczesliwa troche podczytałam normalnie brak słow nie rozumie jego zachowania tak z dnia na dzien mu sie cos stalo i odmienilo nie miesci mi sie w glowie takie zachowanie:angry:
mama no staranka w sumie zaczynamy w czerwcu ale jakos tak wyszlo ze i w czerwcu bede testowac:zawstydzona/y::-p
nika dzieki za kciuki

mama Ja wiem u Ciebie to będą bliźniaki w takim razie ;-):-D

No a Ja siedzę sama z synkiem,bb odpalone od czasu do czasu zaglądam i odpisuję a w między czasie układam z moim ptysiem klocki a duży mój chłop siedzi w kinie...:cool2:

JA!!!!!!!!!!![/B]:-D:-D:-D:-DBEDZIE NAS WIECEJ DO TESTOWANIA:tak::tak::tak::tak:
QUOTE]
No i ja jeszcze:)
Hej dziewczyny, pare dni mnie nie bylo, bo duzo i ciezko pracowalam!:tak:
a teraz chwilka oddechu i czas na komp, chociaz padam z nog:-(
wiecie co, dzisiaj mam jakis taki podly humor, nawet sobie mysle, jak poradze sobie jak w koncu zajde w ciaze? nie mam rodziny przy sobie, mieszkanie wynajmujemy, tak sobie zyjemy z dnia na dzien...mysle sobie, ze bedzie nam ciezko...czy jest ciezko, mamusie? napiszcie jak to u Was bylo??

Wpadam tylko na chwilę aby wam pokazać kogo napotkaliśmy dziś z mężem i synkiem :-)

śliczny był.. patrzał mi w oczy po czym odleciał bo chyba się zląkł heh

Miłego wieczorku życzę
i pozdrawiam bo nie wiem czy mama pozdrowiłaś dziewczyny odemnie..

mama masz bardzo ładne imonka wybrane dla chłopca a szczególnie podoba mi sie Marcel:tak:juz wszystko mniej wiecej wiem to bb77 sie udało super no i nowym dziewczynom tez serdecznie GRATULUJE

PAULA- i bardzo dobrze,ze tak wyszlo:tak::tak::tak::tak:i teraz bedziesz testowac a my trzymamy kciuki;-)
AGNIESZKA- wykonczycie mnie z tymi blizniakami:-D:-D
BLACKDIAMOND- ja jak zaszlam w ciaze z Zuza to tez bylismy na wynajetym:happy2:i jak sie okazalo ,ze w koncu sie udalo to kupilismy dzialke i kredyt i budowa-wprowadzilismy sie jak Zuza miala 8 m-cy na gole betony i dalismy rade-masz 8 m-cy zeby ogarnąć sytuacje jak juz zajdziesz-BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!! fajnie,ze wlecialaś pracusiu:happy2::happy2:

reklama
JA!!!!!!!!!!![/B]:-D:-D:-D:-DBEDZIE NAS WIECEJ DO TESTOWANIA:tak::tak::tak::tak:
QUOTE]
No i ja jeszcze:)
Hej dziewczyny, pare dni mnie nie bylo, bo duzo i ciezko pracowalam!:tak:
a teraz chwilka oddechu i czas na komp, chociaz padam z nog:-(
wiecie co, dzisiaj mam jakis taki podly humor, nawet sobie mysle, jak poradze sobie jak w koncu zajde w ciaze? nie mam rodziny przy sobie, mieszkanie wynajmujemy, tak sobie zyjemy z dnia na dzien...mysle sobie, ze bedzie nam ciezko...czy jest ciezko, mamusie? napiszcie jak to u Was bylo??

Witaj!
Ja w Pl nie miałam nic.Mieszkałam u teściowe(wtedy jeszcze niedoszłej)nie pracowałam,uczyłam się w Lo wieczorowym,pracował tylko mój M za marne pieniądze.Po jakimś czasie wyjechał do Uk pare miesięcy później przyjechałam do mojego M z jedną walizką i rocznym dzieckiem na ręku,nie mieliśmy nic,mieszkaliśmy w domu na pokoju gdzie wiecznie miały miejsce imprezy młodych ludzi.Miejsce totalnie nie dla nas.Po paru dniach wynieśliśmy się na inny pokój .Postanowiłam z mężem ze i Ja pójdę do pracy a Alan do przedszkola i tak o to tym sposobem dorobilismy się na razie pracy,wynajmowanego mieszkania i lepszego życia niż w Pl.Ooo dużo mogłabym o tym pisać ale to nie jest odpowiedni wątek:)W takim czy bądź razie nie było łatwo ale wspólnymi siłami i uczciwą pracą można osiągnąć wiele:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry