reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja na razie uciekam do męża bo wrócił,zrobię kolację,umyję synka,położę męża spać :-p;-) i jeszcze do was zajrzę :)

mama - będę krakać :-D kra KRA KRA

A serio to mi się bliźniaki ciągle śnią - parka :-D A wg tego kalendarzyka to ciężko by określić bo owu miałam na granicy kwietnia i maja :-D A mi się parka śniła :-D

Mama - tapeta
4joxs0.jpg

podłoga
143nd75.jpg

lampa
4gj3nq.jpg

:-) cześć gadułki uf u mnie już po komunii ale roboty , ale miło było ... wszyscy zadowoleni :-D .

Lorelain - tapeta fajna i pasuje do podłogi :-D Ale jak dla mnie za ciemna :sorry: A żyrandol super - te motylki boskie :tak:

bb - mam pytanko - jakim cudem twoja córka ma tak późno komunię? :szok: Bo z tego co się orientuję to w wieku lat 9 ma się komunię :tak:

Właśnie zobaczyłam sobie na suwaczki - za 5-6 dni tu będzie horror :-D Jak się cieszę ze akurat od piątku mnie na BB nie będzie :-D wrócę dopiero w poniedziałek po południu :tak:

SOL- a masz przeczucia jak plec bedzie???bo mi sie wydaje,ze bedzie druga corka:tak:
LORELAIN- piekności-a lampa super-gdzie kupilas??????????????????a tapete mam podobna kupila w Leroy M.tylko ja mam brąz a kwiety turkusowe-przesliczna-bardzo mi sie podoba-porobie fotki i jutro TOMI WSTAWI:tak:
BB77- witaj i fajnie,ze wszystko sie udalo;-)jak sie czujesz??
BLACKDIAMOND- narka,wpadaj czesciej;-):tak:
SOL- czemu horror????????????i gdzie bedziesz jak Cie z nami nie bedzie:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki ja zmykam ja sie nie potrafie pozberac ciagle rycze jak walnieta..... brzuch mnie tak boli musze sie uspokoic bo nie wyrabiam ten ciągle do mnie dzwoni i zostawia wiadomości na poczcie ze sie tnie itd szczerze wam powiem ze on mnie wykonczy ...bo ja sie martwie o niego .....ehhh przepraszam ze uciekam ale nie mam sił juz.....pa kochane dziekuje ze pomoc....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry