• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was:)
Do nadrobienia mam ładnych kilkanaście stron :szok: lecz wybaczcie ale nie nadrobię,czasu jakoś brak.
Męża mam w domu już do końca weekendu a Ja dziś jeszcze do pracy idę.
Szykują się u nas zmiany,jak na początek prawdopodobnie od poniedziałku będę musiała przenieśc się z drugich zmian na pierwsze bo męża przenoszą na drugie zmiany czyli po prostu się zamienimy na zmiany :tak: jak na razie nie wyobrażam sobie pracowac cały czas na pierwsze zmiany bo będe musiała wstawac o 3.30 :szok: a dla mnie to środek nocy ehhhh...:)

reklama
agnieszka.kk: no to faktycznie nie za fajnie tak wstawać z samego rana:-( biedactwo, ale dasz rade najgorzej zawsze na początku jest żeby sie przyzwyczaić

mama05: halo jesteś ????????????????? czemu sie nie odzwyasz??????????????? no smutno jakoś tak josephine ma wytłumaczenie konsulat a ty?????????????:-D:-D:-D;-)

Ufffff!!! Ćwiczyłam dołowienie 10min a jestem spocona jak kret!! Masakra :/ zaraz pędzę pod prysznic :P

maryla86
- to misie śniło, że moja kuzynka która jest właśnie w ciąży urodziła już i miała córke którą nazwała tak jak ja chciałam i ja płakałam że zgapiła i więcej moja noga u niej nie postanie :P heh a to że jestem w ciąży albo mam dzidzie nie raz mi się sniło i to były najpiękniejsze sny pod księżycem ;)

agnieszka.kk
- a czemu męża przenoszą? to nie może zostać tak jak było?? ja bym w zyciu nie wstała o 3.30!! przeciez ja się nie raz kładę spać dopiero o tej porze!!

Co by tu lekkiego zjeść na śniadanie po wyczerpującej gimnastyce? :P

jestem Maryla jestem-ja napisalam,ze LOVELY ma jeszcze 2 dni staranek ma ma dni plodne a ,ze Ty masz 10 m-cy to pamietam!!!!:tak:bylam na forum z mamami,ktore juz maja 3 dzieci i tak sie zaczytalam ,ze troche zeszlo;-)ale Was nie opuszcze. ciesze sie i gratuluje,ze dalas rade opszec sie pokusie:-D AGNIESZKA- witam Cie kobieto pracujaca:tak:AGUS KULA- milego goszczenia:-)

lovely: to i tak 10 minut dłużej odemnie :-D:-D:-D:-D

mama05: no rozgrzeszenie dostałaś ale nawet nie myśl głośno że mogła byś nas zostawić:-D

wkurzyłam sie znowu nie wygrałam w totka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: gnoje znowu im sie liczby pochrzaniły:wściekła/y:

LOVELY- domyslam sie,ze w 10min mozna sie spocic jak szczurek bo ja kupilam sobie w sportowym sklepie skakanke a tam w ksiazeczce jest napisane,ze 30 min skakania to taki wysilek i tyle kalorii spalisz co przez godzine biegania. wzielam sie za siebie i mysle co to jest 30 min .....no i po 7 min bylam zdyszana,sposona i zdziwiona,ze to dopiero 7 min. minelo:wściekła/y::no:tak wiec to tej pory nie skakalam jeszcze 30 min.-15 min.to gora-to nie taka prosta sprawa.

ja już dziś zjadłam swoje dwie bółki które przygotowałam sobie do pracy i coś bym wszamała najlepiej jakąś pyszną sałatke:zawstydzona/y: ale jak na razie zrobiłam sobie duży kubek cherbatki - prubuję oszukać rzołądek:-D

Witam my właśnie zaczynamy te nasze starania ale czy się uda , narazie po wczorajszym hcg <4 no może jeszcze się zejść .... :-(.

nie no to tylko ja tu nie ćwicze :szok: i rozmyslam o sałatkach:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

aniabb77: ja nie wiem o co chodzi z tym hcg ale na pewno sie uda jak nie dziś to jutro bądź dzielna dasz rade na pewno Ci sie uda ;-) trzymam kciuki;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry