Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
), ale nie wytrzymałam

:-) milego dnia i dla Ciebie-ja lece,ale kompa mam wlączonego i co jakis czas zagladam;-)
. MOgło boleć jak ktoś nie zdążył dobiec do domku
Teraz jednak idę do gina w przychodni niedaleko mego domku. Chodzi tak koleżanka i mówi ,. ze jest świetny. W sumie to moja ginka powiedziała, ze jak nam nie pójdzie do roku to żebym przyszła do niej. Zaskoczyła mnie tym i trochę zawiodła.
Ja tam nie chcę czekać tyle czasu, bo jeśli jest cos nie tak to chciałabym wiedzieć. Faktycznie długo już nie masz @. Obyś trafiła na fajmego gina.

;-)no fakt dawno Cie nie bylo-fajnie ,ze wlecialaś
dzis maly ruch bo wszystkie kożystaja z pogody:-)ja tez caly dzien z rodzinka na ogrodzie-nawet Domi nie mial drzemki tak sie dobrze bawią
Tomi umyl,poodkurzal i wyszorowal autko,bylam z dziecmi na rowerach i zaraz jeszcze na plac zabaw skoczymy
pozdrawiam!!

.ja miałam takie cykle po odstawieniu tabsów w czerwcu zeszłego roku.najpierw cykle 2x60 dni
,a potem po 32-35
i tylko plamienia-ale to przez te moje jajniki zatorbielone pewnie.