• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwonka - ja nie lubię majonezu..... dopiero parę miesięcy temu przemogłam sie i zjadłam sałatkę gyros :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
.... nie lubię też oliwek i majonezu :baffled:.... kiedy masz poprawkę egzaminu?

reklama
no pewno że sie ciesze z takich odwiedzin kolegi :):) więcej takich :):):):) ehhhhhhhhhhhh

a tak ładnie wszystko pamietałam co mam odpisać i dupa :( wyletło mi wszystko :(

a pamiętam że było coś o spagetti jak zostanie to ja sie pisze :-D i o diecie mysle :-D

marto ja wczoraj o 23 jadlam na kolacje jajo :-p poprostu taka mnie chęć zwieła ze nie moglam wytrzymac i sobie ugotowalam 2 jaja i nalozylam duzo majonezu
a potem dziwie sie ze d..sko rośnie coraz wieksze hihi

lorelain w środę mam poprawkę a raczej znów idę po prostu do niego bo nawet mi nie wpisal nic w indeks
oliwek tez nie lubie bleeeeeeeeee ale majonez lubie tylko winiary

Ostatnia edycja:
Sol - nio to niezły piesek :P:P:P fibi jest taka ze ona jest malusia a ma głos jakby nie wiadomo jakie bydle .....ja sie wprowadziliśmy do tej ruiny to pierwsze spotkanie Krzyśka z sasiadami było takie " Jak pana żona wychodzi do sklepu to pies szczeka 4 minutki " wiec w niosek jeden ze stał i odliczał ile mój pies drze papke :P:P po drugie raz zapukała do mnie straż miejska bo chcieli klucz do piwnicy i Fibi znów zaczeła szczekać wiec otworzyłam drzwi patrze a gościu stoi daleko i mówi " kurde ja sie odsunąłem bo myślałem ze mi tu jakiś gigant wyskoczy a tu taki kundelek "
Maryla - Fibi ma podobnie tylko warczy na swój ogon ..... wiec sobie wyobraź jak ja ryje ze śmiechu ..... ja mam w pokoju szafe z lustrem i ona sie tam przegląda jak widziała siebie pierwszy raz zrobiła rozpęd i byka w lustro też miałam ubaw ......
Zapmarta - nioo mam ja ze schroniska zrobiłam sobie prezent :) upatrzyłam ja w necie i stwierdziłam musze ja mieć ...pamietam jak kupiłam sobie śliczna pościel z wypłaty ale naprawde była miod .....i poszłam do pracki ...słuchajcie jak wróciłam myślałam ze umre ... fibi na swoim kocyku miała kawałki guzików z tej pościeli ...rozdarta była na kawałki i zresztka poscieli w pysku mnie witała jak wróciłam .....ale to była moja wina bo zostawiłam pościel a wiedziałam ze tak łobuzuje

Ostatnia edycja:
Zapmarta- miałam smsa zaraz przed 14 od mamy , ze ona będzie wchodzić do gabinetu po jednej ciężarówce, poprosiłam ją , żeby dała mi znać jak już będzie po, wiec wam napisze jak tylko dostanę wiadomość :-)
ja wierzę,że wszystko będzie dobrze i puki co nadal trzymam kciuki!:happy2:

Marylka - dobrze jest mieć fajnych znajomych, ja jak będę juz miala swoje wizytowki, to bede musiala hipkom porozdawać ;-)

mama trzymam kciuki

czytałam teraz artykuł dziewczyny, która przeszła przez in-vitro poryczałam sie jak głupia - po co ja to czytam tylko sie dołuję niepotrzebnie - chociaz im sie udało - piękne zakończenie

z dobrych wieści - to sie ciesze bo dostałam podwyżkę - mam nadzieje że uda mi się wszystko tak poukładać zeby wrócic potem bez problemu do pracy po macierzyńskim znaczy sie :tak:

ide poczytać co tam u was

Lorelain - a ja uwielbiam oliwki i majonez hahah - jak cos to ci powybieram z sałatki ;-), czekamy na wieści od mamy

Sorbuś - gratulacje podwyżki no i właściwie docenienia przez przełożonego
e025.gif
e025.gif
e025.gif
e025.gif
e025.gif
... trzeba by to opić!

szczęśliwa dzięki za pocieszenie ale stare capy tak mają :-) dobrze że chociaż nie wpisuje do indeksu bo takto bym musiała płacić za każde podejscie

sorbus gratuluję, same dobre wieści dziś :-)

teraz jeszcze czekamy na mamę
&&&&&&&&&&&&&&&

Nioo to popatrzcie sobie jeszcze na to :)[video=youtube;fU3xP4sCRo8]http://www.youtube.com/watch?v=fU3xP4sCRo8[/video][video=youtube;xvAqSXyJHfo]http://www.youtube.com/watch?v=xvAqSXyJHfo&feature=related[/video]

reklama
Sorbek- moje gratulacje :D podwyzka i od razu czlowiek sie lepiej czuje..

wlasnie.. czekamy na info o mamie.. mam nadzieje,z e wszystko bedzie ok... musi byc ok!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry