• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jsorbek, gratuluję podwyżki !!!

zapmarta, super, że dobrze się czujesz :-) ja w pracy się 'ukrywałam' do końca trzeciego m-ca ... mdłości też nie miałam, ale za to wilczy apatyt ... non stop coś jadłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no i tłumaczyć się musiałam ostro, dlaczego kawy nie piję, bo normalnie to kilka dziennie szło ;-)

no to czekamy na info od mamy :-):-):-)

reklama
dzieki dziewczyny za gratulacje - opijemy na pewno - ostatnio ciągle cos opijamy ale już niedługo mam nadzieję, jak sie dzidzi pojawi zero %

zapmarta - oby dobre samopoczucie ciągle dopisywało

Iwonka a ty juz 10 dni po @ - zrób bobo-test on jest czuły bardzo :tak:

bb77 a my tu wcale nie współczujemy tylko zazdrościmy :-p;-):-D:-D:-D - niedługo minie wszystko

Ostatnia edycja:
sorbus mówisz że bobo test hmmm któraś mi tu poleciła pink test i takowy mam ale skoro tamten jest czulszy to kupię i tamten :-p

bb witaj oo jak pięknie fasolka u ciebie szaleje :-p

Dziewczynki jestem pojedzona :):) jak nie powiem co ..... napiłam sie mleczka :):) i zmykam na małą drzemkę a co :)
Także zajrze poźniej kochane do was :):) Buziaczki i mam nadzieje ze u MAMY wszystko ok....
Sorbuś gratulacje z okazji podwyżki :):)

Iwonka poczekaj sprawdze ten pink test na necie

o nie iwonka on jest mniej czuły niz bobo bo wykrywa stężenie hcg = lud powyżej 25 mIU/ml a bobotest już od 10 mIU/ml - ja ci mówię leć teraz po bobo-test a pinka se zrobisz na potwierdzenie potem :tak:

Ostatnia edycja:
Ja też chciałam powiedzieć pracodawcy o ciąży jak najpóźniej, a tu pech juz w 6 tygodniu wiedzieli, prawie zaraz po testowaniu bo wysłali mnie na badania okresowe i musiałam powiedzieć lekarzowi, że nie może mi zrobić prześwietlenia płuc. Wpisał mi w kartę ciąża noi wszystko było jasne :dry:

Lorelain- ale zwolnili Cie zaraz po tym? bo z tego co pamietam, to ciezarnej nie moga zwolnic, aczkolwiek czasami pracodawcy tak daja w tylek, ze lepiej nie pracowac u nich..

jeju- juz sie nie moge doczekac kiedy ja zobacze II kreseczki :D w ogole to sie dziwnie czuje od kilku dni..ale to chyba owulka :D (chyba ja tez zaczynam szalec )

Ja też chciałam powiedzieć pracodawcy o ciąży jak najpóźniej, a tu pech juz w 6 tygodniu wiedzieli, prawie zaraz po testowaniu bo wysłali mnie na badania okresowe i musiałam powiedzieć lekarzowi, że nie może mi zrobić prześwietlenia płuc. Wpisał mi w kartę ciąża noi wszystko było jasne :dry:

u nas niedawno mieliśmy płuca prześwietlane to mam nadzieje ze przed kolejnymi się wyrobię

reklama
Witam Kochane!!!! ja czekam na @:) Może jutro albo w sobotę się pojawi... Jeszcze z 3 miesiące i zaczynamy starania:) Juz nie mogę się doczekać :tak:Pozdrawiam:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry