Też uważam, że nie ma co dawać kasy.tez chce kupic cos dla dziecka bo rodzice nie sa zbyt rozgarnieci i kasa pewnie pojdzie na cos innego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też uważam, że nie ma co dawać kasy.tez chce kupic cos dla dziecka bo rodzice nie sa zbyt rozgarnieci i kasa pewnie pojdzie na cos innego

Nieraz naprawdę dac parę stówek i miec z głowy chodzenie po sklepach i wybieranie co by tu 

;-);-);-)Ewelina może Ci 4 literki urosły i dlatego pękły![]()

), które mnie wymęczają. Pozdrawiam Was wszystkie:-)Witam WasWszystkim mamusiom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji wczorajszego Dnia Mamy:-)
Ja powtórzyłam testy i kreski piękne są. Jeszcze uwierzyć nie mogę.
Przepraszam, że nie piszę, ale mam teraz nocki (jeszcze 4 mi zostały), które mnie wymęczają. Pozdrawiam Was wszystkie:-)

Tak jak piszesz kasa to jest pojscie na łatwizneFleur, rozgarnięci czy nie, mimo wszystko kasa też się należyNieraz naprawdę dac parę stówek i miec z głowy chodzenie po sklepach i wybieranie co by tu
Ja wczoraj zamówiłam bluzeczkę tą ostatnio co pokazywałam mega seksowną i już wczoraj koleś wysłał, może jutro będzie;-);-);-)