Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mama - niestety ale w pierwszym trymestrze żaden dentysta nie da znieczulenia bo nie ma bezpiecznego - dopiero w 4 miesiącu znieczulenie dla ciężarnych zaczyna być "bezpieczne" i podadząMALAPRALINKA- a ja wlasnie....bylam po piwko-mowi sobie wsiade pojezdze pwenie jakis sklep znajde otwarty i znalazlam ,kupilam loda,piwko i dla dzieci slodkości na jutro,teraz wrocilam i dzieci jaz slodko spia a ja ide sobie nalac soku i bede piwkwala. a jesli chdzi dentyste to smialopowiedz tylko dentyscie ze mozesz byc w ciazy to chyba troche inne znieczulenie daja i tyle;-)lepiej usunąć nizby mialo zakarzenie od zeba iść
![]()
A i to czasami trzeba wymusić bo nie chcą podawać niekiedy aż do 6 miesiąca 

Teraz się pewnie mamusi skarży
ale mam to w dupie
Boże - on jest gorszy niż rozwydrzone dziecko
A przez to ze Karola ma jednak zapalenie ucha to mnie próbowała tulić całą noc (skopała mnie równo łącznie z brzuchem) to jestem jak pieron nie wyspana
Zaraz sobie chyba wyskoczę po melisę bo mnie szlag dzisiaj trafi 
Witam nową formułowiczke i serdecznie zapraszamWitam Was wszystkie! Za radą mamy05 dołączam do staraczek na 2011 rok. :-):-) Starania rozpoczęliśmy 1 kwietnia, czyli niedawno... Ale mam nadzieję zostać mamusią w 2011 roku.Trzymam kciuki za Was wszystkie! :-)
Cześć wszystkim
Witam się znad porannej kawusi
Oczywiście nie dam rady nadrobić tego co pisalyście(
Zacznę więc od tego co u mnie i potem juz będe na bieżąco
Doczytałam tylko ze Iwonka testowała i jedna kreskaPrzykro mi
( Mam nadzieję że test się pomylił i skoro tempka nie spada to może jeszcze cosik będzie
![]()
Wisieńka - wiesz ja tak miałam że odkąd tak strasznie intensywnie myślalam o dziecku to mi się strasznie pochrzaniły cykle! jakies takie długie i bez owulki i tempka dziwna... jednak psychika robi swoje! mam nadzieję że leki pomogą i zaczniesz nowy cykl
Ja dołączam do dziewczynek którym w tym cyklu raczej nie wyjdzieByłam dziś na podglądanku
17 d.c clo od 4 do 8. Jedyne co mnie ucieszyło to ładniutkie endo - 11mm
(ostatnio miałam z tym problemy) Także potwierdzam że orzechy laskowe i migdąły dzialają!!! Pęcherzyk jest ale urusł tylko do 15mm jak narazie i ginek mowił że ok wtorku pęknie... I było by wsi ładnie gdyby nie to że to lewy a tam jajowodu brak
No więć od nowego cyklu walczymy od nowa
)
monia ja tez dziś i jutro w prackiCześć Agnieszka
W PL generalnie jest długi weekend ale nie każdy ma( Ja siedzę w pracy
Mama ja też slyszałam o tych 3 cyklach i potem przerwie, ale to chyba na jakims forum czytałam... No ale przecież zalożenie jest takie że się uda zanim miną 3 cykle;-)

nie ma nic gorszego jak sie nie wyspac to potem caly dzien do bani
mam nadzieje,ze mąż zalatwi sprawe i ze leki podzialaja
a zapalenie ucha to nieciekawie
jesli chodzi dentyste to pamietam ,ze w ciazy z Zuza ukruszyla mi sie gorna piatka tak ,ze nie szlo nic z nia zrobic jak tylko usunac i dostalam takie inne znieczulenie-to byl 4 lub 5 miesiec ciazy...
:-):-):-):-):-)utargo jak smok Ci zycze.a jesli chdzi o czwartkowa produkcje to nie byl tego super duzo-tak srednio jak na nasze mozliwaści;-)
to faktycznie grosze kosztuje;-)