reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADIUXA- witaj;-)jak minąl dzien??
JOSEPHINE- cześć u nas tez tak uwazaja:tak:tylko niektore osoby wola poczekac i tak sie utarlo,ja nie czekalam:no:;-)i Zuza zdrowa jak rydz:tak:

BIBINKA- zrob te wymazy moze dadza odpowiedz a moze jeszcze warto przejść sie do pulmunologa...(od alergii)

reklama
Agnieszka witaj:-)
Iwonka witaj:)
AGNIESZKA- witaj,jak wycieczka?
mama witaj:)
Wycieczka udana w 100%,jestem bardzo zadowolona,piękne morze,czysta woda,cudowne klify,normalnie raj na ziemi:))
Nie dawno dopiero wróciliśmy.Mąż z synkiem opaleni.Ja też ale nie tak mocno jak oni:)
Zrobiłam ponad 200 zdjęć,jutro wstawię kilka fotek na zamknięty:)

Witaj bibinko:))

FLEUR, niektorzy to naprawde chamy. Jeszcze jedna spowiedz nas czeka ale tez sie boje jej. Fajnie jakby sie udalo isc do tego samego ksiedza :) a dam rade!!!

ISANA, witaj i za nic nie przepraszaj. U nas jest naprawde b.milo. Zgadzam sie :) pisz kiedy tylko masz ochote.

MARANATHA, narzeczony Moj slodki spi. Zaraz jak mi sie zachce to go budze i idziemy na inne lozko, a narazie to ja przed tv i czekam az mi wloski troszke przeschna a mam ich troche, z mokrymi nie lubie isc spac

WISIENKA, OJ ciuszki dzieciece cudowne. Miec dziewczynke to ja mozna tak ubrac, ze ho ho ho :) ile sukieneczek i w ogole slicznych ciuszkow na dzieci to szok!!!!

ZAPMARTA, kieca musi byc mimo wszystko tyci zwezona, bo skora i kosci ze mnie hehe i troszke skrocona i tyle :) jest cudowna i juz sie zastanawiam jak ja w niej bede tanczyc, bo jest taka wielka hehe :)

mama, kładę sobie taką farbę bez amoniaku - ciemny blond(w rzeczywistości brąz), bo miałam kiedyś karmel i zostały mi po nim takie zrudziałe wypłowiałe pasma.
Wezmę jutro aparat na działkę i wkleję później fotki.

dobra dziewczynki moje. Karaluchy, szczypawki i inne gady...

papapa, bo rano trzeba wstać.

Witaj Isana, ja tez tutaj nowa :-)

Josephine, ogolnie teraz stanowisko ginekologow jest takie, ze trzeba odczekac do pierwszego okresu albo dwoch po odstawieniu i dopiero sie starac, zeby uniknac ciazy mnogiej (ktora juz na starcie jest wysokiego ryzyka) - a nie zeby oczyscic organizm.

aaaa... chyba ze tak! :)

Ech, dzien niestety minal na nauce... jeszcze 3 egzaminy do konca tej sesji, na szczescie juz ostatniej ;-)

Nie wiedzialam o jaka sciane chodzi, ale przeczytalam nie wiem ile stron i znalazlam zdjecia - faktycznie fajny kolor wyszedl :-)

hej josephine!ja też nie czekałam,myślę,że nie ma co się tym stresować:tak:
pa zapmarta:-)
mama ,najpier zrobię te testy alergiczne i zobaczymy.w łodzi są takie na elektromagnes,które badają do 100 alergenów,tylko nie może być na lekach,więc czekam na koniec przedszkola i koniec chorób mam nadzieję:baffled:
aga fajnie,że wyceiczka się udała!
maduix powodzenia na sesji;)

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie!:-)
pysia, faktycznie ten ksiądz niezły... zwłaszcza ten fragment, że "to jest dla małżonków", ale się uśmiałam, bo chyba nikt w to nie wierzy, że tylko po ślubie się przytulamy...?!;-)
mama05, to życzę powodzenia w szybkim zafasolkowaniu! A czy jakoś specjalnie przygotowywałaś się do staranek przez te kilka miesięcy?
ISANA- ja bardziej chcialam poczekac ,ze zwgledu na roznice miedzy dziecmi a poza tym ja nie mam owulki i biore hormony wiec u mnie to tak latwo nie jest-ale mam dobrego-nie-mam rewelacyjnego ginek.monitruje mi cykle,zapisuje leki i obiecal ze zrobi wszystko ,zebym zaszla -no zobaczymy-dzieki niemu mam juz 2 dzieci wiec Mu wierze, tyle ze ja mam 31 lat i juz wyglada na to ,ze z moja plodnoscia jest z gorki:sorry2::-(

BERY-BETH- dziekuje slonko;-):-)
reszte fotek wstawie jak skonczymy!!!

Iwonka witaj:)

mama witaj:)
Wycieczka udana w 100%,jestem bardzo zadowolona,piękne morze,czysta woda,cudowne klify,normalnie raj na ziemi:))
Nie dawno dopiero wróciliśmy.Mąż z synkiem opaleni.Ja też ale nie tak mocno jak oni:)
Zrobiłam ponad 200 zdjęć,jutro wstawię kilka fotek na zamknięty:)

Witaj bibinko:))

hej aga! no to super ze wycieczka sie udala! :)
u nas tez bylo dzis cieplo ale mi 1/3 dnia zeszla na wizycie u gina ( ma gabinet godzine ode mnie, plus czekanie+ wizyta...)
ale jestem zadowolona i SPOKOJNA przede wszystkim bo zbadam mi syzjke, co sie tak balam ze mi sie obniza no i dostal mi sie opierdziel za to ze za duzo wyczytuje na internecie!!!! :) a cigala ochote na siusiu mam zbadac z urologiem, ale ginekologicznie jets wsio oki, nawet stwierdzil ze moge smialo sie zabierac za 2 baby :) a sie balam ze jak niska szyjka to moga byc problemy i juz sobie prawie bezplodnoscc wyobrazalam!!!! tak mi ulzylo po wizycie, ze az sie z wrazneia zmotywowalam i zabralam do pracy magisterskiej , od 2 godzin czytam, robie plan rozdizalow itp :)

reklama
mama widzę remont idzie pełną parą:)ładnie się prezentuje i pewnie jak skończycie to będzie rewelacja:)Fajny pomysł,ładnie:)

josephine witaj:)
Cieszę się że wizyta u gina przebiegła spokojnie i że jesteś już spokojniejsza:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry