reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BUNIA- witaj;-)nie martw sie nie tylko Ty tak masz-ja wczoraj przypalilam kabel od odkurzacza bo przez ten remnt Tom wylaczyl prad w polowie domu i podlaczylam u kuchni obok kuch.gazowej ,lae zapomnialam ze wstawilam wde na kawe i ...zapalil sie kabel-czajnik sie zjaral i smród:szok::szok::szok::szok:nie bylo czuc farby a spalony kabel:eek::eek:

AGNIESZKA- cześć:)

Ostatnia edycja:
BUNIA- witaj;-)nie martw sie nie tylko Ty tak masz-ja wczoraj przypalilam kabel od odkurzacza bo przez ten remnt Tom wylaczyl prad w polowie domu i podlaczylam u kuchni obok kuch.gazowej ,lae zapomnialam ze wstawilam wde na kawe i ...zapalil sie kabel-czajnik sie zjaral i smród:szok::szok::szok::szok:nie bylo czuc farby a spalony kabel:eek::eek:

AGNIESZKA- cześć:)

też nieźle ;-) mój odkurzacz to i tak kombatant. już też miał kabel łączony, dosztukowaną wtyczkę, ta rura już jest klejona z każdej strony, bo wypadała :-p weteran- nie ma co.
zjemy śniadanko i pojedziemy do hipermarketu do miasta kupić czajnik. wcześniej widzieliśmy tam taki fajny. kosztuje 100zł :szok: więc będzie nam do końca miesiąca ciężko jak diabli, ale lepiej od razu kupić coś porządnego niż jakiś szmelc, co się po tygodniu zepsuje :tak:

widziałam zdjęcia z remontu- super :-D gdybyśmy byli na swoim, to też byśmy taki kamień chcieli :tak: poszliście jak burza :-) fajnie wygląda :-D

[FONT=&quot]
a194.gif
[/FONT]

AGA- tak u nas rewelacja-nie mozna dzieci w domu utrzymac:no::-):-):-):-)

LORELAIN- Tomi cos tam wczytal i na probe wstawil,ale musimy to dopracowac;-)musze wstawiac kody i to dość dlugo wczytuje,ale Tomi wieczorem popracuje nad tym;-)

BUNIA- wybierz porzadny czajnik a moze kup taki na kuchenke gazowa??taki sie nie przepali;-)ja mam i elektryczny i na kuchenke gazową;-):tak:

hej słonecznym rankiem zza szyby:sorry::-)

u nas nocka w miarę,ale od rana odksztuszanie,parskanie i tego typu odgłosy...a myślałam,że do niedzieli się wykuruje:baffled:

mama domyślam się,że piękny widok miałaś z rana,jak zeszłaś do salonu:tak::-).jestem monotematyczna: zazdroszczę ogrodu:-D:-D.kurcze,wszyscy po weekendzie będą opaleni,a ja :szok:????jaki ładny emotikon:-)

nagapalma,iwonka2b przynajmniej wiecie na czym stoicie,trzymam & za kolejny cykl:tak:

sol cieszę się ,że z Karolą lepiej:tak:.dzieciaki,to mają teksty:-D

lor dzięki za uściski:tak::-)

bunia ale masz przygody od rana:szok::-D

aga współczuję pogody!ale pomyśl,że ja mam piękną,a wyjśc nie mogę:dry:

Witaj bibinko:)
To chyba gorsze od tego deszczu co wali mi o parapety:))
Oszalałabym gdyby była piękna pogoda a Ja uwięziona ale jak trzeba to trzeba:)

U mnie burza na całego,właśnie zaczęło grzmieć:-/
Jest prawie 9 godzina u mnie a my siedzimy przy zapalonym świetle tak ciemno...dobrze że wczoraj skorzystaliśmy z pogody i wycieczka się udała.A dziś pewnie będziemy siedzieć w domu to znajdę czas na poukładanie zdjęć i zmianę mojego fotobloga:))

Uciekam na śniadanie:)
Miłego dnia wszystkim życzę i pięknej pogody:)
Zajrzę do was później:))

reklama
BIBINKA- cześć siostra [FONT=&quot]-kuruj Ale bo faktycznie szkoda pogody
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
ja sie bardzo ciesze z tego kawalka ogrodu bo mam spokoj w domu jak dzieci na ogrodzie
a030.gif

a widk piekny-masz racje-patrze i patrze na ten kamien:cool2:
mam nadzieje,ze jutro bedzie si-Ty wiesz...
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry