• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć:)
Witam się porannie poniedziałkowo i przykawowo:)
U mnie weekend calkiem fajny:) Na powietrzu i słoneczku prawie cały:) A teraz cóż praca:((

Mama oczywiście chciałam obejrzeć zdjęcia Twojego salony i guzik przegapiłam:sorry2: Napiszesz mi która to strona była?? Nie dam rady nadrobić:zawstydzona/y:

Agnieszka filmik cudny ale w połowie wyłączyłam... smutno mi jakoś ostatnio dzieciowo a nie chcę ryczeć w pracy... może w domu dooglądam...

Miłęgo dnia dziewczynki:)

reklama
witam sie i ja [FONT=&quot]
043.gif

ja ogarniam domek bo za chwile Mlodam wlatuje:tak:
MNIA -zdjecia sa na stronie 1921;-)

pozniej nadrobie:tak:
[/FONT]

Witam się poniedziałkowo:)
U mnie w nocy zawitała @ o dziwo bardzo szybko w tym cyklu:-/

mama miłych odwiedzin:)
monia rozumiem ale żyć trzeba dalej.Na Ciebie też przyjdzie kolej:)

Witam po weekendzie :-):-):-) Wróciliśmy wczoraj wieczorem od teściów ... wyleniliśmy się za wszystkie czasy ...no i nareszcie super pogoda :tak:

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz muszę się zbierać i jechać z Zuzu na usg bioderek ...

Co u Was dziewczynki ???
Zlituje się któraś i streści mi co się działo w weekend ??? bo na nadrobienie jestem bez szans ...

zdążyłam tylko doczytać Wisieńkowe newsy ...

wieeeeelgachne gratulacje Wisieńko !!!! bardzo się cieszę, i wszystkiego dobrego życzę dla Ciebie i maluszka :-):-):-):-) dawaj znać jak tam beta ... na pewno piękna i wyyyysoka ;-)

no i udało mi się rzucić okiem na salon mamy05 :-) ... podziwiam i zazdraszczam :tak::tak::tak: cudoooooo !!!!!!!!!!!

Jol witam:)
Fajnie że weekend zaliczasz do udanych:))
Powodzenia na badaniu bioderek u małej.
A oglądałaś filmik z poprzedniej strony który wstawiłam?

Świetne !!!!! Efekt na prawdę gony pogratulowania :tak::-)

mama ślicznie:))))

Kiedyś pisałaś że będziecie zmieniać panele na jaśniejsze a Ja Ci powiem ze te bardzo mi się podobają i mebelki też świetnie pasują,jak dla mnie super!!

Pojawiło się nowe foto na moim blogu zapraszam Fotoblog agnieszkakk.flog.pl

Miałam przyjemność pierwszy raz zajrzeć na Twój blog:-) Super zdjęcia!!!!

ja tak nieśmiało na chwilkę się wproszę... co prawda nie staramy się o dziecko ale w tym cyklu było trochę przytulania bez zabezpieczenia więc jakby można prosić o trochę kciuków za 2 krechy to będę niezmiernie wdzięczna...

Witaj :-) Kciuki oczywiście zaciśnięte &&&&&&

Dziewczyny Ja jeszcze wpadłam na chwilę wam coś pokazać.
Moi znajomi z którymi pracuje 5 maja 2010 zostali rodzicami i z tego tytułu kolega stworzył piękny filmik.Proszę obejrzyjcie.Ja się popłakałam,świetna praca warta obejrzenia,piękne chwile,niezapomniane i bezcenne:)
Jest to filmik Kasi i Czarka zatytułowany "Aleksandra" Urodziła im się córeczka,poród był ciężki ale teraz są szczęśliwymi rodzicami.
Jeżeli macie możliwość to włącznie głośniki,czytajcie tekst,bez głosu nie ma takiego efektu.

[video=youtube;mx4BCymwLpo]http://www.youtube.com/watch?v=mx4BCymwLpo[/video]

Rzeczywiście, aż łezka kręci się w oku :sorry2: Piękne!!

To w takim razie może się przywitam:-D
Dzień dobry!!!!:sorry2:

Ja dzisiaj z domku pracuję... Dzisiaj 35 dc i @ nie widać, cały czas mi się wydaje, że zaraz zawita:dry: Temperatura nadal ponad 37, test robiłam wczoraj i jedna kreska, także jestem trochę zestresowana...

Pogoda dzisiaj jest piękna!!!!:-) Szkoda, że muszę pracować, z chęcią bym sobie gdzieś wyszła, może jakieś zakupki:sorry2:

Dziewczynki życzę Wam miłego dnia !!!!!

Zobacz załącznik 253395

AGNIESZKA- film baaardzo wzruszajacy [FONT=&quot]
c014.gif

juz kupilam drozdzowki na powitanie Mlodam:tak:

JOL- Wisieńka ma II krechy ale tez Sorbus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Obie dzis odbieraja wynik bety i dowiemy sie w ktorym sa tygodniu bo obie dostaly leki na wywolanie @ a tu ciaza:-D:-D:-D:-D:-D

poza tym Iwonka2b dostala@ i zaczyna dzialania,bo tez Jej sie spro sopznila,ale juz jest,c u mnie to widzialas na fotkach-caly weekend dziergalismy z mężem a pza tym takie nasze pogaduchy;-);-)

u mnie pada kapusniaczek,czyzby po slonku
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

Witam

Chciałabym sie do Was dołączyć :) Razem z mężem staramy sie o dzidzie :) obecnym zafasolkowanym gratuluje :)
Mam nadzieje ze na tym forum dowiem sie cennych rad

Iwonka witaj:)
A może Ty dołączysz do Wisieńki i Sorbuś One też nie miały długo @ a tu proszę ciąża:))

U mnie na szczęście nie pada ale jest pochmurno i ciepło.

reklama
CHORI- witam Cie- [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif

IWONKA25- witam Cie i dziekuje bardzo-staralismy sie...
Ty mi kawke a ja Ci kwiatka

[/FONT] [FONT=&quot]
a200.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry