reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LOR- powiem Ci ze ostatnio chcialam wstawic suwaczek z rocznica slubu i tez mialam komunikat ze tylko 4 moda byc a jak patrze na suwaczki MARAN albo AGNIESZKI to One maja wiecej i jaks to wkleily...a probuj po 1 wklejać

BURZA- no tak sie mowi ze jak kbieta w ciazy to jaks inaczej wyglada-tak wiec &&&&&&&&&&&&& trzymam ,mze na weizycie cs sie okaze skoro juz testu nie robisz

reklama
witam dziewczyny;-) pisze tu pierwszy raz prosze o wyrozumiałość... 2 lata brałam tabsy odstawiłam miałam okres i od tamtej pory cisza.... dziś jest 40 dc m mężem bardzo sie staralismy zafasolkowac ale dziś robiłam test i jedna krecha:-( co robic? objawów rzadnych.. powinnam isc do gina?

szczerze powiedziawszy to ja też boję się testować ale pewnie zatestuję wcześniej np. w sobotę albo w niedzielę- może już coś wykaże. bo wydaje mi się, że jak biorę lutkę, to jak wyszedł by pozytywny, to musiałabym ją brać dalej
i teraz sama nie wiem co robić test który mam ma czułość 25 to nie wiem czy by wcześniej wykazał

a co do suwaczków to faktycznie coś dziwnego, bo ja mam 3, chciałam jeszcze jeden wstawić a tu dupcia blada- pisze że mogę mieć maks 4, ale tego 4 nie chce mi zaaprobować

a nie- jednak się udało. nie może być wolnych linijek między suwaczkami. bo te 4 suwaczki to po prostu 4 linijki. i udało mi się bociana wkleić- może przyniesie szczęście

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BAFINKA- witam Cie na watku i wiesz c-lepiej sie przejść do ginek,albo psychika zrobila swoje i Ci sie sporo opoznia,czasem jakis torbiel sie zrobi...lepiej to sprawdzis tymbardziej ze sie staracie...zagladaj czesto

BUNIA- lepiej kup taki z czuloscia 10 np.Quick
[FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT]

tak myslalam sobie statnio o naszej bb77 tak dlugo sie juz nie odzywa ,mam nadzieje,ze wszystko dobrze juz u Niej:tak:

wiecie co jeden wniosek mi się nasuwa na myśl a mianowicie """ najlepszą metodą antykoncepcyjną jest bardzo chcieć mieć dziecko ,,":-Dbo jak inaczej powiedzieć gdy tyle par chcą mieć potomstwo a tu nic !

Bunia - no ja nie robię żadnych przerw a wychodzi na to, że mogę mieć tylko jeden suwaczek :confused: ... a takie zaj****e zdjęcie znalazłam buuuu :dry:
Może wieczorem spróbuje jeszcze :dry:

Bafinka - jak to jest twój pierwszy cykl po dostawieniu anty to ja bym poczekała troszkę, czasami tak jest ze @ od razu nie przychodzi ;-)

mama, masz rację, nie było bb77, mam nadzieję, że się odezwie i że choć trochę doszła do siebie.

jak nasze świeże fasolki: sorbuś i Wisieńka, odebrały betki ???? bo ja siedzę jak na szpilkach.

burza, rok ???? i co lekarz kazał jeszcze próbować, czy da jakieś wspomagacze ?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry