reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zapmarta ja tez hahah - dzwoniłam dwa razy ale dopiero po 15 :(

kurcze ale mam młyn i nawet popisac z wami nie mogę buuuuuuu - mam nadzieje ze wieczorkiem sie uda

ja nie chce żadnych leków brać , wiem że to może zabrzmi głupio ale wolę poczekać , nie mam zaufania do leków .. martwię się tylko ile jeszcze .
mama ...- jak coś to razem będziemy się wspierały za miesiąc , ja jadę na wczasy za kilka dni i jak coś to będę się tam starać ,,hihih,,,

BUNIA- lepiej kup taki z czuloscia 10 np.Quick
[FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT]

mama
a wiesz co miałam ci pisac Quick ma 25 czułośc bo sprawdzałam specjalnie tylko bobo-test ma czułośc 10
Bunia - ja po 2 tyg zrobiłam bobo test i wyszła jedna kreska a tu jednak teraz sa dwie

dziewczyny ma wyniki na necie hcg całkowite 6 193,00 mUI/ ml. Co to znaczy???????
wooow no ciąża jak tralalalaaaaaaaaaaaaaa według mojej ściągi 7 tydz. :tak:

ups Sol wybacz ale to z podniecenia :))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SORBUS- no to czekamy do 15 juz niedlugo:tak::tak::tak::tak::tak:ja tez siedze ja na szpilkach...jeszcze sie okaze ze w 10 tyg.jestes skoro tak dawno nie mialas @ i Ci 1/4 ciąży przeleciala niepostrzerzenie :-D:-D:-D
A Wisieńka mi pisala rano sms'ka ,ze bedzie miala wyniki na necie po 17...

ZAPMARTA- cześć zapracowana kobietko,fajnie,ze znalazlas chwile by do nas wleciec:tak:taz pomyslalas o bb77??? no mze sie odezwie...moze urlopuje....

BURZA- faktycznie jak rok sie staracie to powinien ginek cos zadzialac-moze jakies wspomogacze..a jakie badania robiliscie z mężem???

reklama
dziewczyny ma wyniki na necie hcg całkowite 6 193,00 mUI/ ml. Co to znaczy???????
No na 100 % jesteś w ciąży ... a nie masz tam podanych norm? ... to było by wiadomo w którym jesteś tygodniu. Można na necie jeszcze tych norm poszukać.

Sorbek, mama
- ja również czekam na wyniki, mama jak sorbek napisze to wysłałabyś mi smsa? ... bo ja zaraz uciekam zając się dziećmi bo mi się właśnie pobudzili

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry