reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja cały czas was podczytuję tak z ukrycia , ale miło mi bardzo że pamiętacie o mnie ,, nie będę korzystać z forum bo serce mi pękło ,,

reklama
Jej dziewczyny, jej. Ale wszędzie pisze mlu a u mnie na wynikach mul czemu tak???? Sorki, ze tak nie składnie ale jestem strasznie podniecona!
lor jutro na kartce będe miała normy a w necie są tylko wyniki.

Wyśle do mamy sms-ka jak odbiore bo zanim na neta siąde to mi zejdzie trochę - mama mogę :sorry2:

bb77 - przytulam mocno :-(

wisienka
ja się tak podjarałam twoim wynikiem ze mnie Sol zbanuje zaraz bo post pod postem napisąłam :sorry2:

Ostatnia edycja:
o matko jaki wysyp ciężarówek ^^
też bym tak chciała..

kurcze super super super!!
000204AE.gif
000204AE.gif
000204AE.gif

wisienka- super!!!!!!!!!!!! no to zarażaj nas, zarażaj- takie wiruski to chętnie przyjmę

Wyśle do mamy sms-ka jak odbiore bo zanim na neta siąde to mi zejdzie trochę - mama mogę :sorry2:

bb77 - przytulam mocno :-(

wisienka
ja się tak podjarałam twoim wynikiem ze mnie Sol zbanuje zaraz bo post pod postem

Mama - no to ja będe oczekiwać smsa od ciebie :-)

bb- przytulam :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja już dziewczyny spaduje i życzę wam miłej reszty dnia ;-)
U mnie się rozpogodziło :-)

Lor jest twój numer na zamknietym jak tak to ci wysle przeciez :-D:tak: - nie bee mamy na koszty narazać

nie ma ale jest mój to puśc mi sygnałka to bede wiedziec ze to ty i zapisze

znowu leci Ciąża z zaskoczenia - oglądam sobie :)
jak patrzę na tą babkę co jest teraz to no offence ale mogła nie zauważyć...

Wiśnia - zarażaj zarażaj!!!!! Rozsyłaj fluidy po świecie bo się przydadzą :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry